Adevărul a ieșit la iveală! Cum se apără Jador, după ce a fost acuzat că a scris biletul de pe ușa Vulpiței / VIDEO

Adevărul a ieșit la iveală! Cum se apără Jador, după ce a fost acuzat că a scris biletul de pe ușa Vulpiței / VIDEO © Captură Video

Misterul biletului de pe ușa Vulpiței continuă! După ce soții Stegaru au luat la rând toți posibilii suspecți pentru gestul care le-a dat fiori pe șira spinării, fanii celor doi au lansat teoria care a surprins pe toată lumea. Să fie oare Jador de vină pentru mesajul amenințător ce le-a tulburat nopțile celor doi?

Ei bine, la întrebarea asta a răspuns chiar Jador. După ce fanii au început să se întreacă în teorii legate de cine ar fi putut să scrie biletul, principalul suspect a devenit nimeni altul decât Jador, care s-a mai intersectat și în trecut cu soții Stegaru. Chiar dacă nu toată lumea l-a acuzat direct pe el, fiind sugerat că poate totul ar fi fost manevra unui fan al lui Jador, cântărețul a simțit nevoia să se apere.

„Sunt supărat! Sunt distrus! Sunt unul din suspecții Vulpiței! Așa am înțeles... Măi, Vulpița! Cum să îți transmit eu un mesaj atât de urât?! În primul rând, nu îmi stă în vocabular, nici în educație. Și eu îmi respect dușmanii! Fictiv vorbind, dușmanii. Da? Eu nu am cum să transmit astfel de mesaje urâte, pentru că... Am avut parte de o educație frumoasă și nu pot!”, a fost apărarea lui Jador, difuzată în exclusivitate la „Acces Direct”.

Ce este biletul misterios

Pe ușa apartamentului lor, Vulpița și Viorel au găsit, zilele trecute, un bilet misterios care îi numește „țărănoi” și care le spune să se întoarcă de unde au venit: de la Blăgești. Au tot încercat „Vulpoii” să îi dea de cap dar iată că nici în această seară nu au ajuns la o concluzie.

Au fost suspectați Marian, dansatoarea Emy, dar și admiratorul Vulpiței care i-a trimis scrisori de dragoste. Chiar Viorel a sugerat că poate Jador a fost autorul, recurgând la gesturi disperate pentru că ar fi fost invidios pe faptul că piesa Vulpiței i-a „detronat-o” pe a lui în Trending.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro