Misteriosul bilet primit de Vulpița și de Viorel, analizat la sânge! Cine este autorul mesajului care i-a pus pe gânduri? / VIDEO

Misteriosul bilet primit de Vulpița și de Viorel, analizat la sânge! Cine este autorul mesajului care i-a pus pe gânduri? / VIDEO © Captură Video

Noi posibili suspecţi au apărut în ancheta pe care au început-o Veronica şi Viorel, după ce s-au trezit cu un misterios bilet în uşă! De altfel, în această investigaţie s-au implicat şi telespectatorii noştri, care au pus cap la cap mai multe detalii şi au încercat să-i ajute pe soţii Stegaru. Clar este că pistele ne duc spre alte direcţii, nu spre Marian sau dansatoarea Emilia, aşa cum au bănuit, iniţial, Veronica şi Viorel.

Continuă misterul pentru Vulpița și Viorel! Soții Stegaru, care s-au trezit cu un bilet amenințător lipit de ușă, nu au somn de când au dat cu ochii de mesajul ce i-a pus pe gânduri. De atunci, au tot încercat să deslușească misterul, iar în ajutor le-au sărit și fanii, care au lansat o teorie bombă: autorul biletului ar putea fi, oare, Jador?!

Vulpița și Viorel, urmăriți și cu mesaje lipite de ușă

Totul a început săptămâna trecută, atunci când soții Stegaru s-au trezit cu un bilet buclucaș. Problemele pentru Veronica și Viorel au continuat atunci când cei doi au observat niște oameni pe acoperișurile blocurilor din jur, care păreau să îi urmărească - poate chiar și cu un binoclu? 

„Am văzut că vorbiți despre noi la emisiune. Potoliți-vă! Stați în banca voastră... Țărani de la Blăgești”, scria în mesaj.

S-a lansat o dintâi teorie: cum că de vină ar fi Marian. Însă, Marian a venit ieri la „Acces Direct” și a fost supus unui test de redactare, pentru a-i fi comparat scrisul cu cel de pe bilet. Doar că s-a dovedit că nu Marian era autorul! Și nici dansatoarea Emy, nici Vasile, cel care i-a tot trimis scrisori de amor Vulpiței.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro