Abandonat de mamă şi plimbat prin 6 orfelinate, Adi îşi caută sora la "Acces Direct"! "Am ajuns ca ultimul om" / VIDEO

Abandonat de mamă şi plimbat prin 6 orfelinate, Adi îşi caută sora! "Am ajuns ca ultimul om" / VIDEO © captură video

Nu şi-a mai văzut sora de 20 de ani şi are o poveste de viaţă demnă de un scenariu de film. Este drama prin care trece un tânăr de 26 de ani, care a fost abandonat de când era doar un ghemotoc de om. Astfel a ajuns să fie plimbat dintr-un centru în altul. Iar acolo, pe lângă abuzurile fizice şi psihice la care ar fi fost supus, tânărul a mai primit o lovitură: a fost despărţit de sora sa! Iar de atunci nu mai ştie nimic de ea. 

Adrian Calangea, un tânăr de 26 de ani, îşi strigă durerea! A fost abandonat de mamă în maternitate şi, la unul dintre centrele de plasament în care a locuit şi-a regăsit sora mai mare cu doi ani. Însă, a văzut-o pentru ultima dată. Acum, după 20 de ani, simte că singura bucurie ar fi să-şi revadă sora. 

"De la maternitate am fost predat către primul centru de plasament. După, mama a încercat să mă găsească... Am aflat recent. Dar eu eram plimbat de la un centru la altul ca să nu dau de ea. Pe sora mea am întâlnit-o la centru pentru prima şi ultima dată...", a povestit Adrian Calangea la "Acces Direct".

Ioana Lăcrămioara Calangea, căci aşa se numeşte sora lui Adrian, primea vizite de la mamă. El nu, pentru că, acuză tânărul, a fost ascuns de angajaţii de la centrele de plasament. A încercat să-şi pună capăt zilelor, dar Dumnezeu are o misiune pentru el şi l-a ţinut în viaţă.

"Pe mine mă ascundeau cei de la centru de ea. Nu sunt primul caz! E strigător la cer! Nu am vrut să o mai întreb, nu mai avea rost. Au venit cu o comisie şi mi-a spus că voi fi transferat către centrul de plasament Dacia. În centre era multă suferiţă. În afară de acel centru, era lipsă total de hrană şi de toate cele... De Ioana am auzit că a stat la familia Gheorghe până a terminat liceul, e o familie din Braşov. A încercat şi mama, ea o plânge pe Ioana de parcă a murit! A iubit-o foarte mult şi pe ea. Calangea Ioana Lăcrămioara. Mulţi colegi îi ziceau Lăcră", a mai spus Adi.

"Văd viaţa nefericită. Şi în ziua de azi mă întreb de ce nu mi-a mers. Nu am vrut avuţie, ci să fiu în rând cu toată lumea. Eu n-am fost aşa... Din cauza bătăilor am ajuns ca ultimul om", a continuat tânărul.

Acum, Adi cere ajutorul tuturor pentru a-şi găsi sora. Alături o are pe mama sa şi pe tatăl vitreg. Deşi are multe întrebări pentru femeie, este conştient că durerea este prea mare.  

"Am un tată vitreg.. el săracu luptă să fie bine între mine şi mama. Sunt zile şi zile. Zile în care şi ea se enervează că nu ştie nimic de Ioana. Şi mama şi tatăl vitreg au crescut la casa de copii. Am înţeles că a avut ceva probleme cu tatăl meu natural, o bătea, o chinuia... Ea mi-a mai povestit că a venit o echipă de intervenţie şi ne-a luat de lângă ea. Ioana Lăcrămioara Calangea ar trebui să aibă 28 de ani, ne-am născut în Braşov", a menţionat Adrian.

Adrian Calangea are şi un mesaj pentru sora lui, Ioana Lăcrămioara.

"Draga mea soră, te rog fă orice e posibil ca să te întorci. Tare aş vrea să te revăd. Şi să nu uiţi că în sufletul meu vei rămâne mereu", a fost mesajul lui Adrian pentru sora lui, Ioana Lăcrămioara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro