Simona Gherghe, devastată de vestea morţii lui Mihai Constantinescu: "O decenţă parcă din alte vremuri"

+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe, devastată de vestea morţii lui Mihai Constantinescu: "O decenţă parcă din alte vremuri" © captură video

Nu de puţine ori Mihai Constantinescu a fost prezent în platoul Acces Direct atunci când emisiunea era prezentată de Simona Gherghe. Acum, vestea morţii artistului a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea TV. 

La câteva ore după ce s-a aflat că Mihai Constantinescu a murit, Simona Gherghe a scris un mesaj trist pe pagina sa. Nu-i vine să creadă că cel pe care l-a avut invitat în emisiune de atâtea ori nu mai este. 

"Acum am reuşit să mă liniştesc, după o zi lungă şi agitată. Deschid netul şi citesc ştirea morţii lui Mihai Constantinescu. Şi mă gândesc de câte ori mi-a fost invitat în emisiune, singur ori împreună cu Simona, soţia lui. Un om solar, bun, cu atât de mult bun-simţ şi de-o decenţă parcă din alte vremuri... Dumnezeu să-l odihnească şi să-i dea putere Simonei!", a scris Simona Gherghe. 

Mihai Constantinescu a murit marţi seară, la Spitalul Floreasca. Artistul avea 73 de ani. La scurt timp după ce s-a aflat vestea tristă, soţia lui, Simona, a scris un mesaj dureros pe pagina sa de pe o reţea de socializare. "Iubirea ta este tatuată în inima mea. Drum lin, îngerul meu.", a scris Simona Constantinescu.

Înmormântarea lui Mihai Constantinescu va avea loc joi, la ora 14:00, în Cimitirul Ghencea din Militari. 

"Mâine (n.r. miercuri) la prânz va fi depus la Biserica Sfânta Paraschiva de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Acolo unde toţi cei care i-au fredonat macar o dată refrenele, îi pot aprinde o lumânare. Inmormântarea va avea loc joi la Ghencea Militar", a transmis Mara Bănică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro