Câţi bani cerea Mihai Constantinescu pentru a cânta la evenimente! Suma era mult mai mică decât a altor artişti de la noi

Câţi bani cerea Mihai Constantinescu pentru a cânta la evenimente! Suma era mult mai mică decât a altor artişti de la noi © Facebook

Un artist cu o carieră uriaşă, cu melodii pe care toată lumea le fredonează, dar care nu voia să ceară foarte mulţi bani atunci când era chemat să întreţină atmosfera la diferite evenimente. Mihai Constantinescu este unul dintre puţinii cântăreţi de la noi care nu cerea sume uriaşe. 

La o simplă căutare pe Google, putem vedea cu Mihai Constantinescu avea un onorariu mic. Regretatul artist cerea suma de 1000 de euro, adică aproximativ 4500 de lei. De ce? Fanii lui Mihai Constantinescu ştiu foarte bine că el cânta cu mare plăcere pentru toţi cei care îl apreciau şi nu punea preţ pe sume.

Foarte mulţi ani s-a confruntat cu probleme financiare. În anul 2007 a fost nevoit să plece din casa în care a stat 20 de ani deoarece era naţionalizată, iar proprietarii au revenit în ţară. Ulterior a stat pe la rude, prieteni, apoi cu chirie. Mihai Constantinescu a plătit câte 18 000 de euro pentru zece luni, timp în care el a crezut că imobilul respectiv va rămâne al lui, însă nu s-a întâmplat asta. Şi-a pus poprire pe 33% din venituri.

„A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la sora mea, apoi cu chirie. La vârsta mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simt că înnebunesc când îmi amintesc. Și tot noi, dați afară din casă, a trebuit să plătim chiria exorbitantă stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casa pe care o credeam a noastră, dar instanța decisese că este a altora”, spunea atunci Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi, la ora 14:00, în Cimitirul Ghencea din Militari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro