Adriana Bahmuţeanu s-a apucat de cântat! Are sau nu ureche muzicală? Aşa sună! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu s-a apucat de cântat! Are sau nu ureche muzicală? Aşa sună! VIDEO © captură video

Adriana Bahmuţeanu, noua revelaţie a industriei muzicale din România! Vedeta vrea să încerce cât mai multe lucruri noi după divorţ. Cum stă cu urechea muzicală?

Surprize, surprize! Face ce face şi atrage atenţia tuturor! Adriana Bahmuţeanu a lăsat televiziunea deoparte pentru moment şi s-a apucat de muzică. Nu, nu e o glumă! Ba chiar se pregăteşte şi pentru un spectacol. 

În urmă cu 12 ani, Adriana Bahmuţeanu a devenit mamă pentru prima dată. Cum să sărbătorească acest moment dacă nu printr-o provocare? Şi ştim bine că Adrianei Bahmuţeanu nu îi este frică să încerce lucruri noi. Echipa emisiunii "Răi Da Buni" a găsit-o pe brunetă într-un studio de înregistrări. Nu pe canapea, ascultând cum cântă alţii, ci la microfon! 

De ce s-a apucat de cântat? Ei bine, Adriana Bahmuţeanu priveşte totul ca pe un hobby şi, pentru că are foarte multe evenimente privat, s-a gândit că ar putea să-şi încânte admiratorii şi prietenii cu nişte parodii muzicale.

"Sunt într-un studio de înregistrări! E un hobby, dar pentru că am foarte multe evenimente private, spectacole, nunţi, am şi eu programul meu artistic. Şi aceste parodii pe care le pregătesc fac parte din programul meu artistic. Aşadar, cei care vreţi să vin la nuntă, la divorţ, că mă pricep... la botez, la ce aveţi, sunaţi-mă pe Facebook!", a spus Adriana Bahmuţeanu la "Răi Da Buni".

Aşa că, cine vrea s-o aude cântând live, fie vine la evenimentul din Capitală care va avea loc sâmbătă, fie o cheamă ulterior şi scoate banii!

"Oamenii ştiu că noi nu suntem cântăreţi profesionişti, dar important este să-i facem să râdă, să-i facem fericiţi. Eu cred că aceste parodii muzicale le vor aduce zâmbetul pe buze celor care mă vor urmări, deci veniţi la Piaţa Presei, sâmbătă... Viaţa e scurtă şi trebuie să o trăim din plin", a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuţeanu a fost copleşită de nostalgie! Bruneta şi-a amintit de tot ce a făcut de-a lungul timpului pe micile ecrane, de toate filmările inedite şi de toate proiectele de suflet.

"Eu mă bucur, copiii mei sunt sănătoşi, au crescut mari, Maxi e aproape adolescent... Am jucat în filme importante, acum cânt parodii muzicale, am filmat la groapa de gunoi şi în cele mai mari palate! Am filmat tot felul de nenorociri, era să mă omoare interlopii la un moment dat", a continuat Adriana Bahmuţeanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro