Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Nataşa Raab, la înmormântarea soţului actriţei: "Dumnezeu să îţi dea putere"

+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Nataşa Raab, la înmormântarea soţului actriţei: "Dumnezeu să îţi dea putere" © Facebook

Nataşa Raab şi-a condus jumătatea pe ultimul drum! Cu sufletul sfâşiat de durere, actriţa abia şi-a găsit puterea de a vorbi. Alături de ea a fost şi Adriana Bahmuţeanu, care a ţinut să-i transmită un mesaj. 

Timp de 40 de ani, Nataşa Raab şi-a împărţit viaţa cu Val Guţul. Moartea lui a afectat-o extrem de mult pe actriţa care nu îşi poate reveni din şoc şi care simte că trăieşte un coşmar. În ziua înmormântării, de altfel, cea mai grea zi a vieţii sale, Nataşa Raab a spus câteva cuvinte pentru "Acces Direct". Adriana Bahmuţeanu a fost alături de actriţă în aceste momente grele şi, după ce Val Guţul a fost condus pe ultimul drum, a scris un mesaj pentru Nataşa Raab.

Adriana Bahmuţeanu i-a transmis, pe lângă condoleanţe, prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare, ca Dumnezeu să îi dea putere să treacă peste acest eveniment nefericit. 

"Dumnezeu să îţi dea putere, Nataşa Raab, să treci peste cea mai grea încercare din viaţa ta! Este cumplit să îţi pierzi jumatatea, cel de care te-ai îndrăgostit la prima vedere şi cu care ai împărţit şi bune şi rele timp de 40 de ani! Sincere condoleanţe!!! Dumnezeu să îţi odihnească soţul, pe regretatul medic Val Guţul, în pace!!!", i-a transmis Adriana Bahmuţeanu Nataşei Raab.

În ziua înmormântării, Nataşa Raab a mărturisit şi cum a aflat vestea morţii lui Val Guţul. 

„Timp de câteva zile nu mai răspundea la telefon, drept pentru care am rugat un ambulanțier de-ai lui să se ducă să vadă ce e cu el și când mi-a zis că nu mai e, nu e, am crezut că nu e acolo. Și când mi-a spus că e mort, am crezut că înnebunesc!”, a mai spus Natașa Raab.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest