De ce a murit soțul Natașei Raab. Val Guțul s-a luptat cu o boală cumplită

De ce a murit soțul Natașei Raab. Val Guțul s-a luptat cu o boală cumplită © Arhivă

Ieri, actrița Natașa Raab anunța moartea soțului ei, medicul Val Guțul. Deși se știe că totul s-a întâmplat în urma unei boli crunte, puțini știu exact cu ce s-a confruntat acesta.

Soțul Natașei Raab era măcinat de o boală nemiloasă: cancer la vezică. Și mai șocant este faptul că, în plin pratament, a fost prins la mijloc într-un scandal al medicilor din Craiova, în luna martie.

Atunci, Val Guțul s-a internat în spital pentru o operație, care însă a fost reprogamată din cauza problemelor cu care s-a confruntat medicul ce trebuia să îl opereze, și anume dr. Mugur Riza.

„Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!”, spunea atunci, revoltat, soțul Natașei Raab.

Natașa Raab este distrusă de durere

Actrița Natașa Raab a făcut tristul anunț noaptea târziu. Nu a scris decât câteva cuvinte, suficiente însă pentru a înțelege suferința prin care trece în aceste momente.

„Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a fost mesajul postat de Natașa Raab.

Au curs imediat și mesajele de condoleanțe din partea oamenilor, atât prieteni, cât și simple persoane care o admiră pe Natașa Raab și care îi trimit mesaje de încurajare, pentru a depăși această cumpănă.

O iubire de 38 de ani

Natașa Raab și medicul Val Guțul s-au iubit timp de 38 de ani. Însă n-au avut copii împreună, de unde și tristețea și singurătatea apăsătore care au lovit-o acum pe îndrăgita actriță.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro