Ce făcea Alex Bodi cu câteva ore înainte de despărţirea de Bianca Drăguşanu. VIDEO

Ce făcea Alex Bodi cu câteva ore înainte de despărţirea de Bianca Drăguşanu. VIDEO © captură video

Show de zile mari în cea mai selectă zonă a Bucureştiului. Vedetele şi-au dat întâlnire la cel mai strălucitor festival de modă. Şi vă spunem doar atât, fotomodele, milionari, fotbalişti şi artişti în vogă, cu toţii au spus prezent la serata de... lux!

Foştii iubiţi ai Biancăi Drăguşanu, Tristan Tate şi Alex Bodi, au dat nas în nas. Diva a fost singura care a lipsit, iar cei doi bărbaţi din viaţa blondinei au părut că se evită pe tot parcursul serii. Alex Bodi, musculosul cu care s-a iubit până mai ieri vedeta, a venit însoţit de partenerul său de afaceri. Şi nu a intrat cu mâna goală, ci cu câteva lingouri de aur!

Întrebat de reporterii "Acces Direct", miercuri seara, unde este Bianca Drăguşanu, Alex Bodi a declarat că, din cauza lipsei timpului, nu "s-au intersectat", iar blondina şi-a petrecut ziua pe la nişte saloane. 

"Am venit mai devreme astăzi şi nu am avut timp să ne intersectăm, că am avut nişte treabă, ea la fel pe la nişte saloane.", a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu şi-au spus adio 

Joi, Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate, că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit după multe încercări de a-şi continua controversata poveste de dragoste.

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alex Bodi a confirmat că, într-adevăr, sursele celui mai tare site monden, Spynews.ro, au avut dreptate: el şi Bianca îşi continuă viaţa pe drumuri diferite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro