Alex Velea a clacat la „Asia Express”, îngrijorat pentru mușchii lui: „N-am cum să stric totul aici” / VIDEO

Alex Velea a clacat la „Asia Express”, îngrijorat pentru mușchii lui: „N-am cum să stric totul aici” / VIDEO © Captură Video

Au fost momente grele pentru Alex Velea și Mario Fresh, la sezonul trei din „Asia Express”. Echipa formată din cei doi s-a clasat pe ultimul loc la finalul cursei pentru Ultima Șansă, lucru care i-a demoralizat complet pe cei doi cântăreți. Nu ajută nici faptul că dificilele condiții le-au dat mari bătăi de cap, în special iubitului Antoniei, care se îngrijorează pentru condiția lui fizică.

„Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. Nu este deloc de noi așa ceva. Demoralizant”, spune Velea la testimoniale, dezamăgit de faptul că el și Mario Fresh au ajuns ultimii.

Alex Velea a clacat la „Asia Express”

Înainte de a-și afla soarta, și dacă ancora este roșie sau verde, Alex Velea a avut un moment de răbufnire în care s-a plâns de condițiile grele, care îi afectează condiția fizică.

„Nu e vorba de nedreptățit. Doar că mi se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. Noi acasă, în România, reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness. (...) Dacă mănânc atâtea zile doar orez și tot felul de chestii în ulei, o să-mi stric musculatura. Am atâția ani de pregătire, n-am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam. E puțin mai greu decât mă așteptam”, a spus Alex Velea.

Atât el cât și Mario Fresh au avut probleme digestive de pe urma cursei, stârnindu-i astfel îngrijorarea iubitului Antoniei, care a căzut pradă paranoiei și a invocat niște „mâslării”.

Din fericire (sau nefericire) pentru Alex Velea și Mario Fresh, însă, ancora a fost verde, așa că mai rămân în Asia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro