Declaraţia care i-a şocat pe fani! Alex Velea: "Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu.."

+3 click pentru
galerie

Declaraţia care i-a şocat pe fani! Alex Velea: "Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu.." © Instagram

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Nu numai că este o apariţie excentrică de fiecare dată, ci mai nou, şi-a şocat fanii cu declaraţia pe care a făcut-o!

Alex Velea a luat prin surprindere pe toată lumea cu afirmaţiile pe care le-a făcut. Într-un interviu, artistul a fost întrebat ce părere are despre cei din comunitatea gay. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a răspuns scurt şi la obiect, uimind pe toată lumea.

Ei bine, iubitul Antoniei a recunoscut că, dacă ar fi gay, s-ar căsători cu... Smiley! Exact aşa. Artistul este cel mai bun prieten al lui Velea şi puţini sunt cei care ştiu că are chipul lui tatuat pe unul dintre braţe. S-au înţeles bine dintotdeauna şi consideră că este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lui! 

„Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studio", a declarat Alex Velea. 

Momente grele în "Asia Express"

Alex Velea face echipă cu Mario Fresh în super show-ul "Asia Express". Cu toate că la început au crezut că lucrurile vor decurge normal şi nu vor da peste prea multe probleme, probele la care au fost nevoiţi să participe până în momentul de faţă le-au dat mari bătăi de cap celor doi artişti.

Se obşinuiesc greu cu lipsa somnului şi cu alimentaţia, uneori regretând faptul că au s-au înhămat la această provocare. 

"Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit", a declarat Alex Velea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro