Amanta oficială a lui Biju rupe tăcerea! Corina tună şi fulgeră: "M-a lovit exagerat de rău" / VIDEO

Amanta oficială a lui Biju rupe tăcerea! Corina tună şi fulgeră: "M-a lovit exagerat de rău" / VIDEO © captură video

Ar fi fost bătută cu sălbăticie de fostul iubit, nimeni altul decât celebrul manelist... Costel Biju. Asta povesteşte Corina, o tânără care susţine că a trăit o relaţie de dragoste interzisă, cu muulte năbădăi, dar şi cu multe... scandaluri.

La câteva luni după ce ar fi pus punct poveştii de iubire cu manelistul căsătorit, cântăreţul şi-ar fi vărsat nervii pe frumoasa blondă şi ar fi snopit-o în bătaie.

E povestea Corinei. O tânără de 28 de ani care, timp de 4 ani, susţine că s-a iubit cu... Biju, vestitul cântăreţ de manele. Îndrăgostită până peste cap, Corina şi-a asumat statutul de amantă, încă de la început.

Chiar dacă, spune blonda, Costel Biju a făcut nunta abia după ce ar fi început relaţia cu ea. Însă în relaţia lor, nu ar fi fost totul doar lapte şi miere. Din contra! Corina povesteşte că ar fi fost bătută de Biju, iar certurile dintre ei nu erau tocmai... rare. Însă bătaia pe care ar fi primit-o de curând, de la Biju, i-a pus capac frumoasei blonde. 

Au fost si foarte multe rele, au fost bătăi, au fost certuri, au fost scandaluri, au fost femei, au fost foarte multe.

"Nu spun ca sunt nevinovată, poate am avut şi eu greşelile mele, dar nu scuză nimic să loveşti o femeie. Niciodată nu am spus să îşi lase nevasta, să îşi lase copiii, niciodată nu am vorbit despre asta, nu i-am impus acest lucru", a declarat Corina pentru "Acces Direct".

A ştiut de la început că trăieşte o poveste interzisă, însă, spune Corina, era orbită de iubire. Atât de orbită, încât a acceptat multe, până când s-a hotărât să pună stop relaţiei. Cu o condiţie însă...

"Pe mine nu m-a deranjat familia lui, aşa ne-am şi înţeles, ca el să se întoarcă în casa lui, în familia pe care o are şi să înceteze cu altfel de relaţii. Primeam saptămânal poze cu femei care se postează cu el cu săruturi. Şi i-am spus să înceteze. În timpul asta au fost multe altele pe langa mine", susţine Corina.

Dar când credea că Biju s-a liniştit şi că a lăsat-o în pace, sexoasa blondă ar fi fost bătută cu sălbăticie, timp de 4 ore, de manelist. Acuză Corina.

"M-a lovit exagerat de rău. Palme, pumni, picioare, cu ce apuca. Numai la faţă m-a lovit. Am avut buza spartă în 2 locuri, un vas de sânge la ochi, toata faţă am fost vânătă. Noi nu mai eram într-o relaţie. Am rămas cu "imi pare rau, eram beat". Ajungi în stare să mori pentru cineva până când acel cineva te omoară", a mai spus Corina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro