Ana Maria Preda, sfâşiată de durere la trei ani de la moartea tatălui! "Acum nu mai am pe nimeni". VIDEO

Ana Maria Preda, sfâşiată de durere la trei ani de la moartea tatălui! "Acum nu mai am pe nimeni". VIDEO © captură video

A vrut ca fata lui să-i ducă numele mai departe cu fală şi pe scenă, dar şi în viaţă. Acesta a fost visul suprem pe care Aurelian Prerda l-a împărtăşit publicului. S-a străduit să împace pe toată lume şi să-i facă pe oameni fericiţi cu vorba sau cu fapta. S-a străduit şi el să pară fercit şi aşa a plecat discret şi curat, pe lumea cealaltă, exact aşa cum a trăit. 

Cu o emoţie copleşitoare pe care a încercat să şi-o ascundă în faţa publicului pe care l-a adorat, Aurelian a încercat să facă un spectol divin lângă inima lui, Ana Maria. A fost mai mult decât un duet al inimior. Regretatul artist era grav bolnav şi parcă ştia că sfârşitul îi era... aproape. 

Ana Maria îi duce mai departe dorinţa, dar plăteşte cu lacrimi grele dorul de tată, căruia ar da orice să-i sărute mâna. Pentru Ana Maria rămân în suflet amintirile sfinte care o fac să meargă mai departe.

Ana Maria i-a împodobit viaţa lui Aurelian, artistul pentru care familia era totul!

"Încă de mic eram apropriat de mama dar și de tată. Mi-am iubit părinții și mi-i iubesc în continuare, chiar dacă tatăl meu nu mai este pe pământ, este la ceruri. Mama mea încă de la o vârstă destul de tânăra, 46 de ani, a rămas fără tată și eu având aproape 12 ani a trebuit să iau viață în piept și așa cum spuneam, nu mi-am dorit să muncească mama pentru mine și mă simțeam obligat totodată să o ajut și eu pe mama mea. Mama mi-a fost și mama și tată și ii mulțumesc foarte mult pentru asta. Iar eu m-am simțit cum să spun, în acești ani, foarte legat de mama. și mi-am pus în gând așa, oricine, orice se va întâmplă nu vor reuși să mă despartă de mama, cât ea va trăi", spunea Aurelian Preda în urmă cu câţiva ani.

Acum, fiica este arsă de dorul de tată... care de 3 ani îi e înger! Pentru Aurelian Preda menirea i-a fost cântecul, însă Crezul i-a fost familia: mama şi fiica Ana Maria pe care a divinizat-o şi pentru care s-a rugat mereu la Cel de Sus să o ocrotească. 

Puţină lume a ştiut că Aurelian Preda a fost model. Pentru cei pe care i-a inspirat cu muzica lui, dar mai ales pentru Ana Maria, fiica lui iubită!

"Mereu am avut un sprijin! Se pare că acum nu mai am pe nimeni lângă mine în afară mama, naşa mea şi câţiva prieteni", a spus Ana Maria Preda la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro