Trei ani fără Aurelian Preda! Mesajul dureros transmis de Anamaria, de lângă mormântul regretatului artist

+3 click pentru
galerie

Trei ani fără Aurelian Preda! Mesajul dureros transmis de Anamaria, de lângă mormântul regretatului artist © Facebook

Au trecut trei ani de când Aurelian Preda s-a stins din viață. Familia a pregătit un moment de pomenire la Mănăstirea Dervent, acolo unde fiica lui s-a pozat și a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare. 

Chiar dacă au trecut trei ani, Anamaria Rosa Preda nu l-a uitat pe tatăl ei și se gândește la el zilnic. De asemenea, a ținut să îi mulțumească acestuia din nou pe rețelele de socializare pentru tot ce a făcut pentru ea. 

"Tată drag, ieri a fost pomenirea de 3 ani de când tu ai plecat la cer, în corul îngerilor. Alături de Părintele Stareț Andrei, Parintele Efrem, IPS Teodosie, obstea Mănăstirii Dervent, familia ta și oamenii ce te iubesc necondiționat și nu te-au uitat am reușit să facem o pomenire liniștită cu multă încărcătură emoțională. Te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu; nimeni și nimic nu va putea schimba asta vreodată!
Vă mulțumesc tuturor celor prezenți și pentru că ați dat dovadă de prețuire, respect și iubire pentru tatăl meu, Aurelian Ion Preda! Doamne ajută!"
, a scris Anamaria Rosa Preda. 

Anamaria s-a pozat lângă mormântul tatălui, care este în continuare acoperit de flori, semn că oamenii merg în des acolo pentru a-i aprinde o lumânare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro