Detalii uimitoare despre Aurelian Preda au ieşit la iveală. Regretatul artist mai avea şi alţi copii. "Anamaria nu este unica lui fiică"

+3 click pentru
galerie

Detalii uimitoare despre Aurelian Preda au ieşit la iveală. Regretatul artist mai avea şi alţi copii. "Anamaria nu este unica lui fiică" © Foto: Facebook

Detalii uimitoare au fost făcute publice despre viaţa regretatului artist, Aurelian Preda. Dacă până acum se ştia că artistul avea o singură fiică, pe Anamaria Rosa Preda, se pare că lucrurile nu stau aşa şi că acesta mai avea şi alţi copii.

Într-un documentar realizat în memoria sa, ”Aurelian Preda. Testament” chiar preotul său duhovnic şi prieten bun cu Aurelian Preda a fost cel care a precizat că artistul i-a spus înainte să moară că mai are o fetiţă de doar câteva săptămâni. De asemenea, şi bunul prieten al artistului, Nicuşor Iordan, confirmă spusele preotului.

În plus, în timul vieţii, se pare că Aurelian Preda ar fi spus de multe ori că are trei copii, dar încă nu se ştie dacă este vorba de copii biologici.

CITESTE SI: Detalii uimitoare din viaţa regretatului artist, Aurelian Preda. "Mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea"

”Într-o bună zi, adică cu două săptămâni înainte de a pleca el la Viena, unde și-a dat sfârșitul, eu am fost la București. Când mergeam la doctor eram primit la ei acasă. El era foarte prăbușit, plângea și îmi spunea: ”singurul lucru pe care mi-l doresc este să-mi văd fetița acasă”... O a doua soră a Anei... Nu știu care... fetiță!”, a spus părintele Efrem în documentarul care urmează să apară la tv.  ”Anamaria nu este unica lui fiică! Da!”, a spus Nicuşor Iordan.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro