Anamaria Prodan, atac la adresa femeilor care poartă fake-uri: „Te duci și le iei cu 30 de dolari”

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, atac la adresa femeilor care poartă fake-uri: „Te duci și le iei cu 30 de dolari” © captură video

Are lumea la picioare și știe cum să-și spună părerile! Anamaria Prodan, căci despre ea este vorba, a dezvăluit, în cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” ce părere are despre femeile care poartă fake-uri. Ei bine, ce-i mai rău decât o persoană care vrea să dea impresia tuturor că are bani de genți scumpe, când, de fapt, nu-i are?

Anamaria Prodan este de părere că, nu numai că trebuie să muncești ca să îți permiți o geantă scumpă, dar trebuie să știi și cum s-o porți. Până la urmă, în orice, atitudinea e cheia!

Și, mai mult, spune impresara, persoanele care își iau fake-uri pur și simplu nu își pot depăși condiția. 

„Am discuția asta cu toate prietenele mele sau prietenii mei. Eu cred că trebuie să muncești să poți să-ți permiți să ai o astfel de geantă, trebuie să știi cum s-o porți, să ai atitudinea adecvată... Și să nu cumva, în viața asta, să te duci să-ți iei un fake numai ca să fii un wanna be. Oamenii care își iau fake-uri sunt wanna be toată viața. Nu pot depăși chestia aia de fake”, spune Anamaria Prodan. 

Dacă tot vorbim de fake-uri, să vorbim și de domnișoarele de la noi care, spune Anamaria Prodan, umblă mândre cu genți care par a fi de la brand-uri mari, dar au fost achiziționate la 30 de dolari. Și n-ar fi puține, ci vreo 99,9%!

„În România, eu cred că 99,9% dintre femeile astea poartă fake-uri. Jur! (...) Sunt pline China și Dubai-ul de fake-uri! Te duci și le iei cu 30 de dolari. Și dacă vezi cum arată... Mândre toate la restaurant, cu gențile... Marș, mă!”, a mai precizat impresara.

Poți urmări cel mai tare reality show din toate timpurile, „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, în fiecare duminică, de la ora 19:45, doar pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro