Anamaria Prodan, pregătită să facă furori cu noul reality show! „Trăiesc fiecare clipă ca şi când este ultima” / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, pregătită să facă furori cu noul reality show! „Trăiesc fiecare clipă ca şi când este ultima” / VIDEO © arhivă

Mai e puţin până când producţia fenomen „Prodanca şi Reghe - Preţul succesului” va apărea pe micile ecrane, iar Anamaria Prodan este pregătită să rupă gura târgului şi să le arate tuturor că trăieşte un vis!

„Prodanca și Reghe – Prețul succesului” se anunţă a fi una dintre cele mai tari producţii ale tuturor timpurilor şi cu aşa personaje principale, cine s-ar putea îndoi de asta?

În cursul zilei de joi, 6 februarie, la un local de fiţe din Capitală, a avut loc lansarea reality show-ului care va putea fi difuzat începând de duminică, de la ora 19:45, doar pe Antena Stars. La acest eveniment, Anamaria Prodan a fost surprinsă de soţul ei cu un cadou de 20.000 de lire! Vorbim despre un inel de la Cartier. Aşa da! 

Despre reality show-ul mult aşteptat, Anamaria Prodan a dezvăluit că „la noi se întâmplă lucruri ciudate. Vor fi momente în care râdem ca nebunii şi nu ne oprim. Dacă nu avem un scenariu, viaţa vine peste noi şi o trăim fiecare secundă. Chiar mă uitam zilele trecute că lui Bebeto îi place foarte tare la testimoniale. Am lângă mine oameni foarte dragi care mă susţin să merg mai departe. Am soţul care mă susţine fără cuvinte, îl văd pe Reghe proiecţia tatălui meu”.

Au trecut câţiva ani de când nu a mai avut reality la tv şi acum conştientizează cât de mult au crescut copiii, dar şi cât de norocoasă este!

„Mă bucur şi când văd imagini din vechiul reality şi constientizez cât de mult au crescut copiii. Cei care mă cunosc ştiu că nu în valoarea materială a cadoului constă fericirea mea. Mă alină ai mei şi îmi place sa fiu alintată. Sunt o răsfăţată a vieţii. Îmi trăiesc fiecare clipă ca şi când este ultima. Duminică, de la 19:45 să vă distraţi alături de mine, pentru că voi vedea în premieră primul episod odată cu voi”, a dezvăluit impresara pentru Antena Stars.

Acestea fiind spuse, ne vedem duminică, la 19:45, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro