Imagini de senzaţie cu cadoul pe care l-a primit Anamaria Prodan, cu ocazia lansării reality show-ului „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”! Reghe este „vinovatul”!

+15 click pentru
galerie

Imagini de senzaţie cu cadoul pe care l-a primit Anamaria Prodan, cu ocazia lansării reality show-ului „Prodanca și Reghe – Prețul succesului”! Reghe este „vinovatul”! © Cosmin Ştefan

Lansarea emisiunii „Prodanca și Reghe – Prețul succesului” vine cu multe surprize pentru frumoasa Anamaria Prodan. Vedeta a primit un cadou extrem de scump de la soţul ei! Despre ce e vorba, vă spunem acum!

Joi, 6 februarie, la un restaurant de fiţe din nordul Capitalei a avut loc lansarea oficială a noului show de la Antena Stars, care îi are drept personaje principale pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Ei bine, impresara a primit de la Reghe un cadou pe măsura reality show-ului la care ia parte! Vorbim despre un inel Cartier în valoare de 20.000 de lire sterline.

Cum a fost îmbrăcată Anamaria Prodan la această lansare? Doar nu vă gândeaţi că s-a uitat la bani când a venit vorba de articolele vestimentare! Impresara a apărut îmbrăcată într-un costum alb, la care a accesorizat o pălărie. Pentru o "pată de culoare", Anamaria Prodan a ales o geantă verde.

Anamaria Prodan, detalii bombă despre noua emisiune de la Antena Stars

Ştiţi cum se spune... Unii sunt, pur şi simplu, făcuţi să stea în faţa camerelor de filmat! Fără doar şi poate, printre ei se numără şi familia Prodan-Reghe. 

''Eu aşa m-am născut, nu ştiu viaţa altfel, fără camere de filmat după mine. La trei ani eram la televizor. Laurenţiu, el s-a obişnuit de când e cu mine. De exemplu, Reghe Jr se comportă ca şi mine, nu-l interesează dacă este sau nu camera după el. Eu cred că atunci când apari la tv trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să aduci ceva nou, trebuie să ai ceva de spus. Eu cred că dacă îţi doreşti ceva cu ardoare nu există nu pot. Veţi vedea viaţa mea zi de zi, fără scenarii, fără chestii regizate'', a spus Anamaria Prodan.

“Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, cea mai tare emisiune a momentului, începe duminică, 9 februarie, de la ora 19.45, doar pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro