FOTO / Prodanca nu se uită la bani când vine vorba de haine! Ţinută de zeci de mii de euro! S-a îmbrăcat în "Crăiasa Zăpezii"!

+5 click pentru
galerie

FOTO / Prodanca nu se uită la bani când vine vorba de haine! Ţinută de zecii de mii de euro! S-a îmbrăcat în "Crăiasa Zăpezii"!

Anamaria Prodan este fără doar şi poate întruchiparea luxului şi a opulenţei. Atunci când vine vorba de haine, nu se uită la bani, având ţinute de mii de euro! 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai inedite apariţii din showbizul românesc. Cu o frumuseţe aparte şi o siluetă de invidiat, blondina se bucură de sume colosale în conturile din bancă.

Îşi permite orice, oricând şi nu ezită să vorbească despre asta. Este conştientă că a ajuns la nivelul în care merită să se "laude" singură, datorită muncii pe care a depus-o atâţia ani.

Ei bine, când vine vorba de haine, Anamaria nu se uită niciodată la bani! Îşi cumpără mereu tot ce îi vine bine, fără să verifice preţul. Şi cum îşi ţine de fiecare dată fanii la curent pe contul de Instagram, blondina a postat o fotografie "de toată opulenţa". 

Impresara apare toată îmbrăcată în alb, într-un costum, la care a accesorizat o pălărie. Şi ca să adauge o pată de culoare, a ales o geantă verde, de la un cunoscut brand. Nu-i de mirare că se numără printre cele mai frumoase şi bogate femei de la noi din ţară! 

Reality-show-ul "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului", în curând pe Antena Stars!

Surpriză de proporţi pentru fani! Aceştia o vor putea admira din nou pe Anamaria Prodan din faţa micilor ecrane într-un reality-show de senzaţie, numit "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului". În cadrul emisiunii, care va fi difuzată în curând pe Antena Stars, admiratorii frumoasei impresare vor putea urmări cum arată o zi completă din viaţa sa.

Zi de zi, telespectatorii vor putea urmări viața Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, așa cum este ea: sinceră, agitată, cu mare accent pe familie, dar și scăldată în opulență!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro