Anamaria Prodan, detalii bombă despre emisiunea pe care o va avea la Antena Stars. ''Când apari la tv trebuie să ai ceva de spus''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, detalii bombă despre emisiunea pe care o va avea la Antena Stars. ''Când apari la tv trebuie să ai ceva de spus'' © Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt protagoniştii celei mai tari emisiuni care urmează să înceapă, duminică pe 9 februarie, la Antena Stars.

Anamaria Prodan are mari emoţii şi aşteaptă cu mare bucurie startul noii sale emisiuni, iar astăzi a fost invitată la Observator, la Antena 1, aici unde a vorbit despre tot ceea ce trebuie să ştie fanii săi, care aşteaptă cu sufletul la gură ziua de duminică.

Anamaria Prodan a vorbit despre bucuria pe care i-a oferit-o acest nou proiect şi spune că viaţa de televiziune este parte din ea. Deşi altor persoane li s-ar părea ciudat să aibă după ele camere de filmat la orice pas, ei bine, nu acesta este şi cazul frumoasei impresare, care este învăţată să fie în centrul atenţiei.

Mai greu i-a fost soţului ei, Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a luat ceva timp până s-a obişnuit, însă de când este căsătorit cu Anamaria Prodan, acesta l-a învăţat cu ''lumea'' ei.

''Eu aşa m-am născut, nu ştiu viaţa altfel, fără camere de filmat după mine. La trei ani eram la televizor. Laurenţiu, el s-a obişnuit de când e cu mine. De exemplu, Reghe Jr se comportă ca şi mine, nu-l interesează dacă este sau nu camera după el. Eu cred că atunci când apari la tv trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să aduci ceva nou, trebuie să ai ceva de spus. Eu cred că dacă îţi doreşti ceva cu ardoare nu există nu pot. Veţi vedea viaţa mea zi de zi, fără scenarii, fără chestii regizate'', a spus Anamaria Prodan.

“Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, cea mai tare emisiune a momentului, începe duminică, 9 februarie, de la ora 19.45, doar pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro