Oau! Cum a apărut Anamaria Prodan îmbrăcată la tv. Doar ea putea să facă asta!

+4 click pentru
galerie

Oau! Cum a apărut Anamaria Prodan îmbrăcată la tv. Doar ea putea să facă asta! © Instagram

Anamaria Prodan se pregăteşte cu mari emoţii de emisiunea pe care o va avea la Antena Stars. Cel mai tare show al începutului de an are debutul duminică, de la ora 19.45.

Anamaria Prodan se pregăteşte intens şi aşteaptă cu mare bucurie ziua de duminică, atunci când toţi fanii ei o pot vedea la Antena Stars, într-o emisiune de excepţie care îi prezintă viaţa pas cu pas. Astăzi, sexy impresara a fost invitată la Observator, unde a vorbit despre cum decurg filmările, dar şi despre felul în care se descurcă când are cameramani pe urmele ei.

Dincolo de lucrurile interesante pe care le-a spus, nu am putut să nu observăm şi ţinuta pe care a purtat-o. Anamaria Prodan a atras toate privirile când a intrat în platou.

O fashionistă convinsă, Anamaria Prodan a vrut să atragă toată atenţia şi chiar a reuşit. Îmbrăcată într-un costum negru, plin de paiete şi încălţată cu o pereche de sandale ultimul model, Anamaria Prodan a luat ochii privitorilor.

Emisiunea Anamariei Prodan începe duminică, la Antena Stars

Doar câteva zile ne mai despart de marea premieră a emisiunii “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, care va prezenta viaţa de zi cu zi a frumoasei vedete. Anamaria Prodan este în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare marele moment.

''Eu aşa m-am născut, nu ştiu viaţa altfel, fără camere de filmat după mine. La trei ani eram la televizor. Laurenţiu, el s-a obişnuit de când e cu mine. De exemplu, Reghe Jr se comportă ca şi mine, nu-l interesează dacă este sau nu camera după el. Eu cred că atunci când apari la tv trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să aduci ceva nou, trebuie să ai ceva de spus. Eu cred că dacă îţi doreşti ceva cu ardoare nu există nu pot. Veţi vedea viaţa mea zi de zi, fără scenarii, fără chestii regizate'', a spus Anamaria Prodan.

“Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, cea mai tare emisiune a momentului, începe duminică, 9 februarie, de la ora 19.45, doar pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro