Anamaria Prodan, ședință foto de lux în blănuri de zeci de mii de euro! Impresara a primit un cadou inedit / VIDEO

Anamaria Prodan, ședință foto de lux în blănuri de zeci de mii de euro! Impresara a primit un cadou inedit / VIDEO © Captură Video

Nu este un secret faptul că Anamaria Prodan este o iubitoare a luxului și a lucrurilor fine. Fix această pasiune a făcut ca ea să ajungă fața unui magazin de blănuri scumpe, pentru care a realizat chiar și o ședință foto inedită.

Anamaria Prodan, care este urmărită nonstop de camerele de filmat ale emisiunii „Prodanca și Reghe”, a ajuns și în inima Capitalei, la o locație inedită, pentru a fi protagonista unei ședințe foto de lux. Zicem de lux pentru că, în fața aparatului de fotografiat, sexy-impresara a pus pe ea numai blănuri scumpe, de zeci de mii de euro!

Anamaria Prodan a primit un cadou inedit

După o ședință foto în care a luat inițiativă, așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan a plecat cu un zâmbet larg pe buze. Asta pentru că, la final, a primit un cadou de 8 Martie așa cum numai Prodanca poate primi: una dintre blănurile pe care le-a promovat. Încântată din cale afară, impresara abia a putut să-și stăpânească bucuria.

Chiar dacă se apropie de 50 de ani, Anamaria Prodan nu lasă deloc să se vadă acest lucru. Impresara arată mai bine pe zi ce trece și poate că acesta este și motivul pentru care cochetează tot mai mult cu lumea modei.

Recent, Anamaria Prodan a mers pe podium, alături de fiica ei cea mare, Rebeca, pentru cea mai nouă colecție a lui Cătălin Botezatu. În aceeași ediție a emisiunii, Anamaria Prodan a îmbrăcat din nou și rochia de mireasă. Și, colac peste pupăză, Prodanca este hotărâtă ca, atunci când va împlini 50 de ani, să pozeze din nou nud.

„Prodanca și Reghe” este difuzată în fiecare duminică de la 19.45, numai pe Antena Stars!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro