Îngrijorată pentru silueta ei, Anamaria Prodan a ajuns la nutriționist! Ce spune testul cântarului / VIDEO

Îngrijorată pentru silueta ei, Anamaria Prodan a ajuns la nutriționist! Ce spune testul cântarului / VIDEO © Prodanca și Reghe

Că Anamaria Prodan este o adevărată bombă sexy, care reușește să arate chiar mai bine decât o făcea în tinerețe, asta e clar tuturor! Însă trupul de invidiat al impresarei nu vine fără sacrificii, mai ales de natură... alimentară!

La „Prodanca și Reghe”, emisiune unde camerele de filmat îi sunt pe urme Anamariei Prodan nonstop, am putut vedea că până și impresarele de succes au micile lor vicii. Prodanca se declară o mare iubitoare a mâncării, motiv pentru care a luat și drumul cabinetului nutriționistului, ca să primească ajutor!

„Este clar. Recunosc. Am mâncat. Și încep să mănânc din ce în ce mai mult. Asta este, dar o repar”, spune Anamaria Prodan, la un moment dat.

Odată ajunsă în cabinetul doctorului, Anamaria și-a făcut „spovedania” și a recunoscut că dulciurile îi sunt marele ei of. Mai mult, a dat din casă și a dezvăluit și cu ce s-a „înfruptat” la o aniversare recentă.

„Dulciurile îmi plac de leșin, deci dacă aș mânca doar dulciuri o viață, sunt cea mai fericită. Cum facem noi acum să fii slabă? Am silueta ideală, dar imediat pun la loc! Am fost acum la o zi de naștere. Am băut apă, am mâncat tort, am mâncat un cârnăcior, am mâncat doi cartofiori, am mâncat tot aperitivul, tot salamul de Sibiu de pe masă. Eu mănânc pentru că îmi place să mănânc și m-am născut să mănânc!”, mai spune Prodanca.

De ce îi era mai frică n-a scăpat, totuși. Așa că, sub privirile cameramanilor, Anamaria Prodan s-a urcat pe cântar și a arătat următoarea cifră: 65 de kilograme!

Dacă Anamaria Prodan va reuși să mai ia cifre din numărul total de kilograme și să realizeze ce și-a propus, așa cum face mai tot timpul, rămâne de aflat! „Prodanca și Reghe” este difuzată în fiecare duminică de la 19.45, numai pe Antena Stars!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro