Andreea Antonescu a dat cărţile pe faţă! Încă nu a divorţat de Traian: "Vorbim aproape în fiecare zi". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu a dat cărţile pe faţă! Încă nu a divorţat de Traian: "Vorbim aproape în fiecare zi".VIDEO © captură video

Vestea divorţului a şocat lumea mondenă şi i-a întristat pe fani. Andreea Antonescu şi tatăl copilului ei au luat-o pe drumuri separate şi, spune artista, nu mai e cale de întoarcere. Cu toate acestea, sentinţa definitivă în procesul de divorţ întârzie. Mai mult, Andreea Antonescu a scos o piesă care spune tot despre ruptura dintre ea şi soţ!

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Andreea Antonescu a răspuns la toate întrebările legate de divorţ. Artista a mărturisit că ruptura dintre ea şi Traian s-a produs la sfârşitul lunii aprilie, când şi-a dat seama că vrea ca de data aceasta să aleagă cariera. Pentru că soţul ei nu avea cum să părăsească America, dat fiind faptul că are o afacere de succes acolo, iar ea vrea carieră în România, cei doi au decis că este cel mai bine pentru fiecare să se separe. 

Cu toate că s-au despărţit, Andreea Antonescu şi Traian, tatăl copilului ei, îşi vorbesc aproape zilnic şi au rămas în relaţii de prietenie.

"Din aprilie, sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai. Atunci am realizat. Eu organizam un festival la Timişoara şi în momentul în care munceşti foarte mult şi eşti foarte obosit, îţi vin foarte multe cap. Poate că toţi anii aceştia, deşi am fost în România şi am avut foarte multe proiecte, nu am stat să mă gândesc la alte lucruri. Nu am vrut să-mi pun problema. Nu sunt genul de persoană care să stea să verifice, să pună tot felul de întrebări... Nici n-aveam de ce s-o fac pentru că suntem doi oameni liberi, indiferent că suntem într-o relaţie sau nu. La sfârşitul lunii aprilie mi-am dat seama că planurile mele în materie de muzică sunt foarte multe, ştiam că nu voi mai avea posibilitatea de a ajunge în State... Pe de altă parte, Traian are business-ul în continuare acolo, nu mi s-a părut corect să-l condiţionez să se întoarcă aici, dar fericirea lui este acolo. Am zis că suntem doi oameni maturi care pot lua nişte decizii importante. În continuare, sunt prietenă bună cu el, vorbim la telefon aproape în fiecare zi. Noi nu ne mai văzuserăm din februarie, urma să mă întorc în State în iunie, dar lucrurile au luat o altă întorsătură. Am considerat că de data asta vreau să aleg cariera.", a mărturisit Andreea Antonescu.

Încă nu a divorţat

Legal, Andreea Antonescu şi Traian încă sunt soţ şi soţie. Asta pentru că sentinţa definitivă în procesul de divorţ nu a putut fi dată, semnătura lui Traian, care se află în America, fiind necesară. Însă, când acesta va veni în România, vor rezolva şi această mică problemă.

"Cu prima ocazie când ajunge Traian în ţară. Când se depun actele la notar, când ajunge, va trebui să semneze. Deşi el poate trimite o procură, când se semnează... Nu avem cum să ne răzgândim. Argumentele mele sunt mult prea solide.", a continuat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu îşi cântă despărţirea

"Iubirea pe acte" este piesa în care Andreea Antonescu spune lucrurilor pe nume! Textul nu a fost scris de ea, dar atunci când a găsit-o la Jorge în studio, a ştiut că este o piesă pentru ea şi despre ea. 

"E o piesă pe care am descoperit-o la Jorge în studio acum câteva luni. O piesă cu versuri, cu tot. Mi-a plăcut foarte tare, am considerat că mă reprezintă, am considerat că este vorba despre povestea mea. Chiar dacă, în primul moment n-am vrut să-mi asum textul. Dar plecând de la premisa că nimic nu e întâmplător, mi-am dat seama că e a mea, mi-am dat seama că pot să-mi pun ampreta tocmai ca mesajul să ajungă la persoanele care să regăsesc", a spus Andreea Antonescu la "Răi Da Buni".

De asemenea, Andreea Antonescu a menţionat că, deşi toată lumea a crezut că piesa "Reset la inimă" face referire la cumpăna prin care a trecut Andreea Bălan, şatena şi-a dat seama că mesajul i se potriveşte perfect, după ce câteva persoane i-au spus acest lucru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro