Unde pleacă Andreea Bălan şi George Burcea în luna de miere! "O să fie fabulos". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Unde pleacă Andreea Bălan şi George Burcea în luna de miere! "O să fie fabulos". VIDEO © Instagram

Multe cupluri care au făcut pasul cel mare ar da orice să fugă departe-departe şi să petreacă timpul în doi. Nu este şi cazul lor! Pentru Andreea Bălan şi George Burcea, familia este cea mai importantă aşa că, luna de miere mai are de aşteptat! Însă, destinaţia aleasă merită toată aşteptarea.

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Andreea Bălan a povestit despre ce înseamnă "viaţa în patru", dar a şi dezvăluit destinaţia pe care a ales-o împreună cu George Burcea pentru luna de miere.

Andreea Bălan şi George Burcea vor merge în luna de miere alături de fetiţe lor, Ella Maya şi Clara Maria. Au organizat totul, doar că, pentru luna ianuarie! Atunci, toţi 4 vor pleca în Mauritius. Dacă până acum făceau turul staţiunilor, de data aceasta se vor limita la un singur hotel, unde au toate facilităţile. 

Abia peste cinci ani plănuiesc să plece în vacanţă doar ei doi. Până atunci, toate momentele frumoase vor fi petrecute în patru. 

"Plecăm în luna ianuarie în Mauritius. Toţi 4! Lună de miere în 4! O să fie fabulos. Ne-am luat cazare într-un hotel acolo, într-un singur loc... Noi doi o să mai mergem peste vreo 5 ani, când fetelor vor fi mai mari, le trimitem în tabere...", a declarat Andreea Bălan pentru "Răi Da Buni".

Nuntă şi botez în Paradis

Pe 15 septembrie, în familia Andreei Bălan au avut loc două evenimente spectaculoase: cununia religioasă şi botezul mezinei Clara Maria. Totul a fost ca la carte, iar Andreea Bălan, în culmea fericirii! Pentru ea şi George Burcea, acea zi a fost, fără dar şi poate, una dintre cele mai frumoase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest