Fiica Andreeai Balăn îi calcă pe urme mamei. Micuța cântă și dansează la doar 3 ani

+3 click pentru
galerie

Fiica Andreeai Balăn îi calcă pe urme mamei. Micuța cântă și dansează la doar 3 ani © instagram

Andreea Bălan are de ce să fie o femeie fericiă. Artista are un soț care o iubește, dar și două fetițe minunate în jurul cărora este foarte fericită. Ella Maya, fetița cea mare a artistei, de doar 3 ani, se pare că îi va calca pe urme mamei sale. Cântă și dansează în dormitor ca o adevărată vedetă.

Ella Maya, fiica cea mare a Andreeai Bălan se pare că o va urma pe mama sa în cariera de artistă. Ieri a împlinit vârsta de 3 ani, iar cântăreața i-a făcut cadou un laptop de jucărie cu microfon, deoarece a observat că fetiței îi place foarte mult să cânte. Andreea Balan este foarte mândră de ea și a filmat-o în timp ce freodona una dintre piesele copilăriei, „Alunelul”, iar ulterior a postat filmulețul pe contul său de socializare. La vârsta ei, Ella Maya chiar are inclinații spre muzică, iar Andreea este foarte fericită că micuța probabil o va urma în cariera de artist. 

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea, în urmă cu doar câteva săptămâni, iar atunci a făcut o super petrecere într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din centrul Capitalei. La eveniment au luat parte prietenii, familia, dar și numeroase persoane publice. 
Ziua a fost cu totul specială, mai ales că Andreea Bălan a botezat-o și pe micuța Clara Maria. În aceeași zi, artista a filmat și un videoclip la o piesă în care dorește să arăte publicul povestea sa de viață alături de soțul ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro