Andrei Ştefănescu, despre nunta lui Liviu Vârciu şi Anda Călin! Ce ştie de planurile celui mai bun prieten

+3 click pentru
galerie

Andrei Ştefănescu, despre nunta lui Liviu Vârciu şi Anda Călin! Ce ştie de planurile celui mai bun prieten © captură video

Surprize peste surprize astăzi, la Star Matinal! Anda Călin a acordat primul interviu după împăcarea de Liviu Vârciu, iar apoi, bunul său prieten, Andrei Ştefănescu a spus tot ce ştie despre planurile de nuntă! Fac sau nu pasul următor?

Andrei Ştefănescu a dezvăluit că, până în acest moment, nu a auzit nimic de la Liviu Vârciu despre nuntă, dar "viitorul apropiat" poate însemna oricând. Se vede cu ochiul liber că Anda Călin şi Liviu Vârciu trăiesc din nou o frumoasă poveste de dragoste şi toată lumea aşteaptă marea veste!

"Sincer, nu ştiu nimic! Nu mi-a spus nimic. Şi eu sunt curios dacă se preconizează o nuntă. Trebuie să ştiu să încep să pun bani deoparte. S-a dat darul, s-a luat darul! Ideea e că nu ştiu absolut nimic de nuntă. Vă dau cuvântul meu de onoare! Viitorul apropiat nu ştim niciodată când este. Eu cred că cel mai important este că ei gândesc despre asta. Nu s-au hotărât dacă în vară, în toamnă, la anul sau.. Important este să începi să te gândeşti şi să recunoşti că îţi doreşti. Mai devreme sau mai târziu, se va întâmpla", a declarat Andrei Ştefănescu în platoul emisiunii "Star Matinal".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro