Autodenunţ în direct! Corneliu nu mai ţine cont de nimic! Ce a găsit soţia în casă, când s-a întors din Italia / VIDEO

Autodenunţ în direct! Corneliu nu mai ţine cont de nimic! Ce a găsit soţia în casă, când s-a întors din Italia / VIDEO © captură video

Nicoleta, femeia după care plânge neîncetat Corneliu, a rupt tăcerea! Invitat în platoul emisiunii "Acces Direct", Corneliu i-a cerut soţiei plecată în Italia să se întoarcă la el şi să-şi continue viaţa împreună. Însă, la mijloc ar fi fost o amantă şi... un amant. Nicoleta a făcut declaraţii şocante despre cum s-a terminat căsnicia!

La un moment dat, Nicoleta s-a întors în ţară, dorind să-şi petreacă vacanţa alături de familie. Doar că, a găsit ceva ce nu şi-ar fi putut închipui vreodată! Imediat, a ales să pună capăt mariajului şi să-şi continue viaţa departe de Corneliu. 

"Nu poate să spună pe post! Acum să spui ce am descoperit acasă la noi! Fără să fiu nevoită să stau de vorbă cu vecinii!", a spus Nicoleta pentru "Acces Direct".

Suspiciunile ar fi început, de fapt, încă de când era în Italia! "Dumnealui, cât stătea de vorbă la telefon cu mine, îmi spunea că nu ştiu cum se face, dar el când avea treabă la Vaslui cu Liviu (n.r. şoferul), hop tronc apare şi Geta!", a mărturisit femeia.

Această Geta, ar fi fost... amanta lui Corneliu! Şi ca soţia să nu bănuiască ceva, i-ar fi spus că "are treabă" cu Liviu. Într-un final, Corneliu a recunoscut în direct ce a găsit femeia în casa familiei: o pereche de chiloţi şi un prezervativ! Mai mult, bărbatul ar fi dat comandă de 4 cutii de pastile de potenţă. Despre acestea din urmă, Corneliu a spus că nu erau pentru el, ci pentru toată regiunea Moldovei.

"A găsit o pereche de chiloţi de damă! Şi un prezervativ! .... Avea comenzi de 4 pastile de potenţă", a dezvăluit Nicoleta. 

A urmat autodenunţul! "Eu făceam trafic de pastile!", a spus Corneliu, lăsând pe toată lumea cu gura căscată!

Femeia a continuat cu acuzaţiile grave. Bărbatul ar fi încercat să-şi ucidă copilul. Mai mult, ar fi fost prins în centrul oraşului cu cuţitul în buzunar!

Concluzia tuturor discuţiilor? Nicoleta nu vrea nici în ruptul capului să-i acorde o nouă şansă lui Corneliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro