Dorul îl macină! Corneliu numără zilele de când soţia l-a părăsit: "Italia distruge familii" / VIDEO

Dorul îl macină! Corneliu numără zilele de când soţia l-a părăsit: "Italia distruge familii" / VIDEO © captură video

După 40 de ani de căsnicie, îşi iubeşte soţia ca la început, însă femeia nu vrea să mai audă de soţul său! Este drama prin care trece un bărbat de 63 de ani, care nu îşi mai găseşte liniştea, după ce soţia a plecat la muncă în străinătate!

Acum, bărbatul nu vrea decât ca cea căreia i-a jurat iubire veşnică, să se întoarcă în braţele lui. Însă povestea se complică, pentru că la mijloc ar fi şi o... amanta şi un... amant...

Numără zilele şi nopţile de când soţia a plecat şi nu s-a mai întors acasă. Corneliu a ajuns în pragul disperării şi are lacrimi în ochi, ori de câte ori, vorbeşte despre nevasta Nicoleta. Femeia pe care o imploră să se întoarcă în braţele lui.

Chiar dacă Nicoleta a decis să pună punct căsniciei, chiar a doua zi după nunta fiului lor, nici după 443 de zile de atunci, Corneliu nu vrea să renunţe la ea!

"Vreau să vină acasă, să ştergem totul cu buretele, să uităm ce a fost", a spus Corneliu pentru "Acces Direct".

Bărbatul de 63 de ani îşi aminteşte cu nostalgie de vremurile bune, când era fericit alături de soţia sa. Au fost împreună 40 de ani, au împreună doi copii, iar el o iubeşte ca pe ochii din cap!

Soţia lui a plecat în Italia pentru un trai mai bun, să trimită acasă, la familie, ceva bănuţi. Însă, căsnicia... s-a spulberat. "Italia distruge familii", a spus îndurerat Corneliu.

Corneliu susţine că femeia a spus "stop" căsniciei după ce a fost acuzat pe nedrept că a avut o relaţie cu o vecină din sat! Apoi... au tot urmat alte vorbe! La mijloc ar fi şi o amantă şi un amant!

"Te rog să vii acasă, să ne vedem de căsuţa noastră, de gospodăria noastră şi de nepoţi!", i-a transmis bărbatul, prin intermediul camerelor de filmat.

Nicoleta ia azi decizia finală! Dacă se va întoarce sau nu la soţul Corneliu, îi va spune la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro