Bărbatul bătut de iubită își cere iertare. Marian nu mai reuşeşte să doarmă, de dor şi de disperare / VIDEO

Bărbatul bătut de iubită își cere iertare. Marian nu mai reuşeşte să doarmă, de dor şi de disperare © captură video

Cu lacrimi în ochi, îşi urlă dragostea! Un bărbat care susţine că ar fi fost lovit şi zgâriat pe faţă de iubita sa, iar mai apoi alungat de acasă, o imploră pe femeie să-l ierte. Îndrăgostit până peste cap, omul spune că de mai de bine o lună, nu mai reuşeşte să doarmă, de dor şi de disperare.

La 45 de ani, suferă ca un copil după femeia iubită

Marian nu mai rezistă fără femeia pe care o iubește din anul 2016! În vârstă de 45 de ani, bărbatul povestește că femeia l-a lovit cu piciorul la operație. S-a ridicat, a apucat-o de mână și a pus-o jos! Moment în care situația a degenerat pentru câteva secunde. 

S-au pus să doarmă și, la 02:45, Marian s-a trezit cu polițiștii în casă! Așa s-a ales și cu un ordin de restricție, deși el era zgârâiat pe față, iar ea nu avea nicio urmă de violență. 

Susține că nu a bătut-o și a venit în platoul emisiunii Acces Direct pentru că îi duce dorul. 

Mesajul lui Marian pentru femeia pe care o vrea înapoi

Marian i-a transmis un mesaj emoționant, în fața unei țări întregi. 

„Știi că te iubesc enorm... Și la primul ordin de protecție ne-am împăcat. Am tăcut din gură mereu, ai zis ce ai zis... Lumea vorbește, noi mergem înainte. Eu sunt ăla care am muncit, nu ți-am cerut avere... Mi-ai spus „Te înfund eu”... Am muncit pentru noi. Am fost și eu mai rău... Așa i se părea dânsei”, a spus Marian, în direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro