Bunicul Luizei, reacţie şocantă după reţinerea lui Ştefan Risipiceanu: "Totul se face intenţionat" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Bunicul Luizei, reacţie şocantă după reţinerea lui Ştefan Risipiceanu: "Totul se face intenţionat" / VIDEO © captură video

Bunicul Luizei Melencu a oferit o primă reacţie după ce DIICOT a anunţat că presupusul complice al lui Gheorghe Dincă a fost reţinut. Este vorba de Ştefan Risipiceanu, un bărbat de 46 de ani care ar fi violat-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii.

Miercuri, 27 noiembrie, Ştefan Risipiceanu, vecinul lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut. Bărbatul în vârstă de 46 de ani este acuzat de viol în formă agravată, după ce Gheorghe Dincă le-a dezvăluit anchetatorilor la ce au supus-o pe Luiza Melencu, împreună. De asemenea, anchetatorii au găsit în casa groazei urme de salivă ce-i aparţin.

Bunicul Luizei Melencu, revoltat, a intrat în direct prin intervenţie telefonică la "Acces Direct" şi a mărturisit că "totul se face intenţionat şi cu bună ştiinţă" de DIICOT, pentru ca "opinia publică şi familiile fetelor dispărute să fie... îndepărtate de adevăr".

Cine sunt "adevăraţii vinovaţi"

De asemenea, în cazul aceleaşi intervenţii, bunicul Luizei a amintit cele afirmate de Tonel Pop: faptul că Gheorghe Dincă îşi schimbă declaraţiile de la o zi la alta.

"Dincă de câte ori merge la DIICOT îşi schimbă declaraţiile. Am impresia că cineva îi suflă şi îi spune ce trebuie să scrie. Tot timpul când a fost Monica acolo a găsit alte declaraţii şi alte afirmaţii. Totul se face intenţionat şi cu bună ştiinţă să ne îndepărteze pe noi... toţi sunt vinovaţi! Sunt nişte nemernici!", a declarat bunicul Luizei pentru "Acces Direct".

Din punctul de vedere al bunicului Luizei, "adevăraţii vinovaţi sunt procurorii, judecătorii".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro