Carmen Brumă, despre rochia cu care a stârnit controverse! "E o alegere pe care mi-o asum" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă, despre rochia cu care a stârnit controverse! "E o alegere pe care mi-o asum" / VIDEO © spynews.ro

Evenimentele mondene sunt un prilej numai bun pentru ca vedetele noastre să îşi arate tot ceea ce au ele mai frumos. Ne referim atât la garderobă, cât şi la formele cu care au fost înzestrate de la mama natură. Carmen Brumă a avut, de departe, una dintre cele mai incendiare apariţii. Ce spune vedeta despre rochia cu care a stârnit controverse peste controverse?

Strălucire, lux şi multă eleganţă, asta a predominat la vedetele noastre atunci când şi-au făcut apariţia la cel mai recent eveniment. Dress code-ul serii a fost "cocktail - express yourself", iar invitații prezenţi au reușit, încă o dată, să surprindă plăcut.

Cea care a atras cel mai mult atenţia la acest eveniment este Carmen Brumă. Vedeta a optat pentru o ţinută îndrăzneaţă, o rochie neagră, lungă până în pământ şi mulată pe trupul său perfect sculptat, cu spatele gol ce îi punea in evidenţă formele.... şi ce forme!

Coafura şi machiajul natural au făcut-o pe vedetă să strălucească la fel de mult precum a strălucit şi actrița Mireille Darc atunci când a purtat această rochie ce a intrat în istorie, în filmul "Marele blond cu un pantof negru".

Carmen Brumă a aşteptat mult timp momentul potrivit să poarte această rochie care a şi fost expusă la Louvre. 

"Ţinuta a fost a fost lansată în 1972, în filmul "Marele blond cu un pantof negru", un film care este punct de referinţă al cinematografiei franceze.Ea este expusă la Louvre, această rochie. M-am gândit că mi-ar plăcea ca la un moment dat în viaţa asta să am contextul potrivit şi rochia potrivită, să o pot purta", a spus Carmen Brumă pentru Antena Stars.

E o ţinută cu istorie, dar şi "sarea şi piperul" de la acest eveniment. Apariţia incendiară a lui Carmen Brumă nu a rămas neobservată, ba chiar, putem spune, a fost subiectul de discuţie al serii. Vedeta îşi asumă alegerea şi dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar face acelaşi lucru. 

"Nu simt nevoia să explic pentru că nu cred că e nevoie. Nu e o rochie de purtat oriunde, oricând, e o rochie pe care ori ţi-o asumi, ori nu ţi-o asumi. E o rochie puternică, care stârneşte foarte multe controverse şi dacă nu poţi să înduri lucrul acesta, nu te îmbraci cu ea", a mai precizat Carmen Brumă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro