Câte rochii de mireasa va schimba Bianca Drăguşanu la nuntă! "O să fac un fel de prezentare de modă"

+3 click pentru
galerie

Câte rochii de mireasa va schimba Bianca Drăguşanu la nuntă! "O să fac un fel de prezentare de modă" © captură video

A îmbrăcat fel de fel de rochii de mireasă în cadrul prezentărilor de modă, iar când vine vorba de nunta ei, va avea un număr impresionant! Bianca Drăguşanu vrea să bată toate recordurile!

Bianca Drăguşanu a început anul 2020 în forţă! Planurile pentru nuntă sunt puse la punct şi cum sexy blondina şi-a dezvoltat o afacere profitabilă cu rochii de mireasă de-a lungul timpului, nu va avea nicio problemă în acest sens. Vedeta nu şi-a ales doar o rochie...

Blondina a dezvăluit pentru Antena Stars că nu va schimba multe rochii, ci doar vreo 15-20! Nu, nu e o glumă! S-a gândit la fiecare moment. 

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta", a spus Bianca Drăguşanu.

Privind rochia pe care o va purta la biserică, Bianca Drăguşanu a precizat că va fi una cu mâneci, dat fiind faptul că este de părere că trebuie să fie cât mai "acoperită". 

"La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor", a completat viitoarea mireasă.

Şi dacă tot vorbim de cele mai importante momente ale marii seri, să vorbim şi de furatul miresei! Bianca Drăguşanu va fi "răpită" în rochie lungă, iar când se va întoarce la local, surpriză! Rochia lungă va fi înlocuită cu o rochiţă extrem de sexy, scurtă.

"Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. (...) Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am", a mai spus blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro