Bianca Drăgușanu se pregătește pentru pasul cel mare. Deja şi-a ales rochia de mireasă: ”Eu mă mărit”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru pasul cel mare. Deja şi-a ales rochia de mireasă: ”Eu mă mărit” © instagram

Anul trecut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, însă au fost la un pas să își spună ”Adio” după doar câteva luni de mariaj. Ei bine, lucrurile s-au schimbat, iar diva e pregătită pentru marele pas: să îmbrace rochia de mireasă. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost numele care au stat pe primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni. După ce s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că vor divorța mai repede decât era de așteptat. 

Totuși, lucrurile nu au stat tocmai așa, iar cei doi soți au petrecut împreună finalul anului trecut, dar și începutul din 2020, semn că s-au împăcat și sunt mai bine ca niciodată. Dacă totul este roz, acum este timpul și pentru următorul pas în viața lor, nunta cea mare, iar Bianca Drăgușanu este pregătită deja pentru acest lucru. 

Focoasa blondă deja și-a găsit rochia de mireasă, dar asta nu i-a fost deloc greu, pentru că diva deține un atelier unde își poate crea propriile ținute după gustul său. ”Am de gând să fac nunta mea și să schimb nu trei rochii de mireasă, ci 15.”, a spus blondina într-un interviu. 

Deci, dacă rochiile sunt deja prăgătite mai e nevoie și de o locație, însă s-a asigurat din timp și deja a găsit una, cel mai luxos restaurant din București, unde Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor păși ca un prinț și o prințesă. 

Soția lui Alex Bodi este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace rochia de mireasă la propria nuntă, că pentru ședintele foto deja a îmbracat-o de zeci de ori. ”Eu mă mărit, cu cine rămâne de văzut”, a mai spus vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro