A lăsat luxul și opulența pentru a petrece o zi cu fetița ei. Modul în care Bianca Drăgușanu a ales să-și petreacă sâmbăta

+3 click pentru
galerie

A lăsat luxul și opulență pentru a petrece o zi cu fetița ei. Modul în care Bianca Drăgușanu a ales să-și petreacă sâmbătă © arhiva

Dacă mulți credeau că Bianca Drăgușanu trăiește doar pe picior mare, mai tot timpul fiind văzută în locații de lux, vedeta are mare grijă ca fetița sa să cunoască cât mai multe lucruri noi și interesant. Blondina a ales să-și petreacă ziua de sâmbătă alături de Sofia, la grădina zoologică. 

Bianca Drăgușanu este foarte atentă de când a devenit mamă. Chiar dacă este concentrată foarte mult pe cariera sa și pe proiectele pe care le are, vedeta nu uită să îi acorde foarte multă atenției și Sofiei, fetița pe care o are din căsnicia cu fostul soț. 

Blondina a ales să-și petreacă ziua de sâmbătă într-un mod prin care a reușit să-și uimească fanii de pe contul său de socializare. Bianca și-a urcat fetița în mașină, având ca destinație grădina zoologică. Ajunse în locul de poveste, micuța Sofia a fost uimită de animalele pe care le-a văzut, iar filmulețele au ajuns rapid pe contul de socializare al memei sale, fanii reacționand cu siguranță la acestea. 

De când este cu Alex Bodi, viața Biancăi Drăgușanu a luat un alt sens. Chiar dacă aceștia au trecut prin momente mai puțin plăcute, acum, cei doi soți se înteleg de minune și niciunul nu își neglijează fiicele pe care le au din relațiile anterioare.

Totuși, Bianca și Bodi își doresc și ei un copil, din ce a afirmat vedeta de mai multe ori în interviuri. ”El își dorește un băiat, eu o fetiță[...] Lucrurile astea le-am discutat după ce ne-am cunoscut, după o lună de zile”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro