Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda! "Sunt îndreptățit să iau" / VIDEO

Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda! "Sunt îndreptățit să iau" / VIDEO © captură video

Nicuşor Iordan dezminte tot ce a spus Ana Maria Preda, dar nu şi informaţia că a luat mai multe lucruri în casă. Într-adevăr, a recunoscut! Însă, spune Nicuşor Iordan, era îndreptăţit să ia acele obiecte.

Nicuşor Iordan a explicat pentru "Acces Direct" că, atunci când Aurelian a cumpărat apartamentul în care locuieşte Ana Maria Preda, şi-a dat ultimii bani! Apoi, l-a rugat să-l împrumute cu 20.000 de euro pentru a mobila locuinţa. Nicuşor Iordan i-a oferit banii şi, tot ce s-a cumpărat a fost trecut pe numele lui. Chitanţele confirmă totul!

"O aberatie mai mare nici că se putea, aceia conform careia in noaptea de priveghi, eu aş fi fost în casă şi aş fi luat mobila. Vă spun ce am luat, o canapea, doua fotolii, o masă, 4 scaune şi un dulap... Eu sunt îndreptăţit oricând să iau până la ultimul ac pe care l-am cumparat acolo din banii mei. Când Ana a împlinit 18 ani, i-am spus *Îţi voi lăsa mobilierul să mă ţii minte toată viaţa ta. Să spui, astea le-am şi eu de la Nicu*. Şi am lăsat acolo 80 la sută din lucruri, bucătăria, în sufragerie o vitrină cu o comodă de mare valoare din lemn masiv, băile amâdouă, dormitorul, un dressing, aparat de aer condiţionat, televizoare. Tot ce este acolo au fost cumpărate din banii mei", a declarat Nicuşor Iordan.

De asemenea, Nicuşor Iordan a precizat faptul că Ana Maria Preda i-a spus să vină şi să ia din casă ce vrea, dat fiind faptul că ştia cine a cumpărat mobila.

Nicuşor Iordan a mai precizat că nu i-a înterzis părintele să meargă la mănăstire, aşa cum se zvonise zilele trecute. 


facebook whatsapp twitter pinterest