Mama de suflet a lui Aurelian Preda, dezvăluiri şocante! Artistul şi-a dorit ca Ana Maria să aibă o relaţie cu Nicuşor. VIDEO

Mama de suflet a lui Aurelian Preda, dezvăluiri şocante! Artistul şi-a dorit ca Ana Maria să aibă o relaţie cu Nicuşor. VIDEO © captură video

Aurelian Preda o considera mama lui de suflet, soldatul lui! Iar ea l-a iubit necondiționat și i-a fost alături, până în ultimele clipe de viață! Femeia care a fost ca o a doua mamă pentru Aurelia Preda s-a hotărât să vorbească despre cea mai grea perioadă din viața cântărețului, despre relația dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan, dar și despre multe alte întâmplări.

Au petrecut împreună ore, zile, luni. O mulţime de momente pe care femeia nu le va uita niciodată. Dovadă sunt zecile de fotografii pe care mama de suflet a lui Aurelian le păstrează cu sfinţenie şi acum. Vocea parcă îi tremură, atunci când vorbeşte despre Aurelian. 

"Încă nu m-am obişnuit cu gândul că Aurelian nu mai este", a spus mama de suflet a artistului pentru "Acces Direct".

Însă doamna Mariana îşi adună forţele, ca să ne vorbească despre cel care a fost ca un fiu pentru ea. Despre Aurelian, dar şi despre familia lui de suflet de care era de nedezlipit: Nicuşor şi Ana Maria.

"Aurelian îmi spunea: *Mulţumesc lui Dumnezeu, de fiecare dată îmi spunea, că am întâlnit această familie, pe Nicuşor cu familia lui. Sunt îngerii mei păzitori. Ce m-aş fi făcut dacă nu aş fi întâlnit aceşti oameni?*", a mai spus Mariana.

Aurelian Preda şi-ar fi dorit ca Ana Maria să aibă o relaţie cu Nicuşor Iordan, dezvăluie Mariana, mama lui de suflet. De ce îl acuză acum că ar fi abuzat-o sexual? Femeia este de părere că din răzbunare! Nicuşor îşi făcuse o prietenă, iar gelozia ar fi îndemnat-o pe Ana Maria Preda să îl acuze public.

"Zice: *Mi-aş dori foarte mult, doamna Mariana, să am un ginere ca Nicuşor. Mi-aş dori. Aş muri liniştit, dacă Ana ar avea un bărbat ca Nicuşor. Mi-aş dori să îl am ginere.* Aurelian şi-ar fi dorit ca Nicuşor să rămână pentru toată viaţa cu Ana, de a avut el atâta încredere să o lase pe mâna lui având mamă, având bunică, având naşă... Ana zice că deja avea legături cu el... Probabil, a fost o gelozie", a mai completat femeia.

Mama de suflet a lui Aurelian Preda a mai mărturisit că regretatul artist i-a vorbit despre toţi copiii lui, nu doar despre Ana Preda: în total, trei! 

Dar mama de suflet nu i-a fost aproape lui Aurelian Preda doar în momentele de fericire, ci şi în cele de cumpănă. Nici în ziua de azi, femeia nu poate uita momentul în care boala a pus stăpânire pe trupul lui Aurelian.


facebook whatsapp twitter pinterest