Nicușor Iordan știe tot! Aurelian Preda era în pericol?

Nicușor Iordan știe tot! Aurelian Preda era în pericol? © captura video

Scandalul ia amploare între Ana Maria Preda, fiica regretatului artist și confidentul acestuia, Nicușor Iordan, iar acuzațiile curg pe bandă rulantă. 

Mai mulți oameni, influenți, din viața lui Aurelian Preda, l-ar fi șantajat pe artist și i-ar fi moderat viața într-un fel sau altul. Nicușor Iordan a povestit, în detaliu, că mai multe persoane influente și mai ales, foarte periculoase, l-au contactat și l-au întrebat diverse lucruri despre Aurelian Preda. Persoane care i-au provocat sentimentul de teamă. 

"Nu i-am cunoscut niciodată, nu i-am văzut, au încercat să vorbească prin mesaje cu mine și evident că nu am răspuns. Cât a fost în viață, voiau să știe niște lucruri despre el, pe care eu le știam sau nu. M-au amenințat, da. Ar fi fost imposibil dacă nu exista acea latură divină pe care am întâlnit-o la Aurelian. Au sperat în viața asta că vor primi mulți bani, dar când au văzut că nu pot lua nimic, au început să facă dezastru. Unele femei credeau că e bogat, eu mai văd, în ultima perioadă, niște lucruri la care mă apucă râsul. Există femei pe lumea asta care după ce se culcă cu bărbați și fac copii, ajung că bărbații respectivi nu mai sunt printre noi, zic că sunt confidente, doar să nu se afle anumite lucruri.", a declarat Nicușor Iordan, la Acces Direct. 

Nicușor Iordan și Anamaria Preda au avut o relație?

În ediția emisiunii Acces Direct din această seară a continuat seria dezvăluirilor incredibile, din ambele părți ale acestei povești încălcite. Sora lui Nicușor Iordan a declarat că artistul și fiica regretatului Aurelian Preda ar fi avut o relație amoroasă, după ce tânăra împlinise 19 ani. Bineînțeles, Ana Maria Preda a negat acuzațiile.


facebook whatsapp twitter pinterest