Ce farsă i-a pus la cale Vulpița lui Viorel! Soții Stegaru au trecut de la hohote de râs la... disperare / VIDEO

Ce farsă i-a pus la cale Vulpița lui Viorel! Soții Stegaru au trecut de la hohote de râs la... disperare / VIDEO © captură video

În familia Stegaru problemele nu contenesc să apară! De la jocuri și hohote de râs la... plâns! Cum s-a umplut de lacrimi casa Stegaru tocmai în ziua de distracție în familie?

Viața soților Stegaru este ca un carusel. Acest lucru s-a văzut cel mai bine în ultimele zile. Veronica și Viorel când s-au certat, când s-au împăcat, când s-au tachinat, când au plâns. Asta s-a întâmplat și în ziua pe care plănuiseră s-o dedice distracției în familie! 

Imediat după emisiune, reporterul Acces Direct a luat-o pe Vulpița deoparte și a dorit să vadă dacă tânăra mai are sau nu buletinul. Totul, în timp ce Veronica fierbea în protocol, în așteptarea unui răspuns: Și-a rupt sau nu soția sa actul de identitate?

„Să îmi arate. Nu controlez”, a spus Viorel, în timp ce Vulpița i-a pus în față geanta și portofelul ei. 

Veronica a jucat în continuare și i-a spus soțului că nu are buletinul! „Aici nu e de joacă”, a spus Viorel. Apoi, acesta a început să cotrobăie în lucrurile soției sale. 

„Așa ai zis, că a fost o farsă!”, a completat Viorel. 

Să vezi și să nu crezi, la scurt timp, Veronica a scos buletinul! „Acum nu mai cred nimic!”, a adăugat soțul Vulpiței. Iată că, totul a fost, într-adevăr, o farsă. 

„O așteaptă ceva mai... o ceva! Nu pot să spun!”, a spus Viorel apoi, adăugând că „una e și plăcută, una... nu”. 

Veronica a reacționat rapid și a menționat că Viorel a fost prins în plasă! Totuși, Vulpița a subliniat faptul că divorțul nu e o joacă. Viorel însă, crede că soția lui nu e pregătită să o ia la drum fără el. În privința sa, pare sigur pe sine spunând că are „o rezervă de stat”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro