Claudia Ghiţulescu iubeşte din nou, după divorţ! Cine este bărbatul care i-a furat inima / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Claudia Ghiţulescu iubeşte din nou, după divorţ! Cine este bărbatul care i-a furat inima / VIDEO © Instagram

Bombă după bombă în showbiz, pe 8 martie! Claudia Ghiţulescu a făcut marele anunţ, în direct la Antena Stars. Artista şi-a regăsit liniştea în braţele unui misterios domn, după divorţ.

Claudia, Claudia, ce ne faci tu nouă?! Iubita artistă a păşit în platoul emisiunii Star Matinal de Weekend duminică, 8 martie şi a făcut dezvăluirea pe care o aştepta o ţară întreagă. Deşi a fost rezervată, Claudia Ghiţulescu nu a mai lăsat loc de interpretări, confirmând ceea ce credea toată lumea. 

Artista are o nouă relaţie! Deşi vorbim despre o "conexiune" la început, pare-se că atât Claudia Ghiţulescu, cât şi noul iubit iau lucrurile în serios. Cei doi abia s-au întors din vacanţă, din Dubai.

"Am fost în Dubai, doar ce am venit. Patru zile am stat. Am dormit, am făcut shopping, m-am plimbat, m-am relaxat...", a spus Claudia Ghiţulescu la Star Matinal de Weekend.

Cine este misteriosul bărbat? Ei bine, Claudia Ghiţulescu a mărturisit că "nu este persoană publică" şi... cam atât. 

"Sunt rezervată cu mine", a explicat artista.

Claudia Ghiţulescu a trecut prin momente extrem de dureroase. Soţul ei, Marian, a înşelat-o cu o tânără de 20 de ani. Divorţul nu e singurul episod dureros prin care a trecut!

Artista a pierdut şi o sarcină în aceeaşi perioadă.

„Eu m-am învinovățit pe mine, că m-am răcit și că am pierdut sarcina. Eram supărată, dar adevărul nu era ăsta. El trăia cu fata asta de mult timp. Eu m-am prins că e ceva cu el. Era mereu arțăgos, îmi căuta nod în papură. Plus că nu mă lăsa să mă uit în telefonul lui, îl ascundea că avea mesaje cu ea. Eu am aflat prima dată de la prietenii lui că mă înșela”, a mărturisit Claudia. După aflarea adulterului, şi-a luat inima în dinţi şi şi-a confruntat soţul: "I-am zis că are amantă, dar nu a recunoscut. După care mi-a zis doar atât: «Ia, uimește-mă»!”, declara Claudia Ghițulescu pentru Click!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro