Claudia Pătrăşcanu, mesaj pentru "tatăl de duminică" după ce a rămas singură cu doi copii: "Am simţit că este momentul" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu, mesaj pentru "tatăl de duminică" după ce a rămas singură cu doi copii: "Am simţit că este momentul" © Instagram

Rămasă singură cu doi copii, Claudia Pătrăşcanu face lumină în cazul divorţului. Cât de implicat este Gabi Bădălău în creşterea copiilor, dar şi de ce îl numeşte "tată de duminică"?

Claudia Pătraşcanu a trecut prin clipe greu de imaginat anul acesta. În urmă cu patru luni, artista a fost dată afară din casă în miezul nopţii, cu cei doi copii de mână. Şi-a scris durerea în piesa "Tată de duminică", o melodie cu un puternic mesaj emoţional. 

Sexy bruneta a revenit astfel în industra muzicală cu o piesă care a stârnit multe atât în sufletul ei, cât şi în sufletele altor femei, dezamăgite în sfera amoroasă. Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Claudia Pătrăşcanu a spus clar ce mesaj a vrut să transmită prin intermediul acestei piese.

Trecând printr-o despărţire dureroasă, Claudia Pătrăşcanu şi-a canalizat întreaga energie pe creşterea copiilor şi pe revenirea pe piaţa muzicală. Nu a dorit neaparat să-i spună câteva cuvinte lui Gabi Bădălău, ci tuturor "taţilor de duminică".

"Am simţit că este momentul să transmit un mesaj... Am vrut un mesaj pentru toate mamele care îşi cresc singure copii... Mai sunt şi taţi plecaţi în străinătate...", a declarat Claudia Pătrăşcanu la "Răi Da Buni".

Conştientă că oamenii au interpretat această piesă ca fiind pentru Gabi Bădălău, Claudia Pătrăşcanu a spus clar că îşi asumă tot! 

"Îmi asum. Am simţit această piesă, am simţit să transmit acest mesaj. E un mesaj, chiar dacă nu treceam prin ce am trecut, era un mesaj... Dar dacă nu treceam probabil că nu ieşea această piesă, acest mesaj", a mai precizat artista.

Încă doare pentru că sunt implicaţi şi cei doi copii, dar ştie că într-un final va fi bine. Cu gânduri bune şi zâmbetul pe buze, Claudia Pătrăşcanu a spus că situaţia se va rezolva.

"Timpul le rezolvă pe toate. Lucrurile astea nu se uită aşa uşor, probabil o să mai fiu afectată şi având în vedere că sunt cei doi copii, dar le rezolvăm. Mă gândesc numai la bine", a continuat Claudia Pătrăşcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro