Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față! Se mai împacă cu Gabi Bădălău? "Viața este lungă"

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față! Se mai împacă cu Gabi Bădălău? "Viața este lungă" © captura video

Claudia Pătrășcanu a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău, după cinci ani de mariaj. Trădarea, minciunile și problemele din căsnicie i-au umplut paharul artistei, care a pus piciorul în prag și s-a mutat din domiciliul conjugal.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Constanța încă din această vară, atunci când s-a separat de Gabi Bădălău, și de atunci își crește singură cei doi copii. Vedeta este foarte mândră de faptul că a reușit să ia viața de la zero și să dea un restart și carierei de artistă, meserie cu care Gabi Bădălău nu era de acord. Claudia Pătrășcanu spune că soțul ei nu mai era de acord ca ea să cânte, după ce s-au căsătorit, ea ocupându-se doar de treburile din familie și de creșterea copiilor. 

"A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divoțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate. Nu doar înșelatul e o problemă într-o relație, trebuie să fii bărbat și să fii deștept. Atunci când îți iubești familia trebuie să fii mai cu perdea și mai precaut. Nu a fost doar atât, a fost o perioadă în urmă când noi nu ne mai înțelegeam. Oricâte mi-ar fi făcut Gabi și oricâte mi-ar face va rămâne pe viață tatăl copiilor, îl respect. Detest minciuna și dacă într-o relație nu ești sincer nu e ok. Oricât am fi încercat nu știu cât ar mai fi mers. Cu părinții lui am rămas într-o relație de respect. Acum sunt pe picioarele mele, sunt eu, și am grijă de acești doi copii singură. Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare.", a declarat Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune tv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro