Claudia Pătrăşcanu i-a dat "fatala" lui Gabi Bădălău. Melodia pe care i-o dedică după separare. "Tată de duminică"

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu i-a dat "fatala" lui Gabi Bădălău. Melodia pe care i-o dedică după separare. "Tată de duminică" © Instagram

Claudia Pătrăşcanu renaşte, parcă, ca pasărea phoenix, după separarea de Gabi Bădălău. Chiar dacă, poate, mulţi o vedeau la pământ, ei bine, nici pe departe. Artista este mai luptătoare ca niciodată.

Toată lumea credea că în relaţia lui Gabi Bădălău cu Claudia Pătrăşcanu este doar lapte şi miere, însă mesajul postat de artistă a uimit pe toată lumea. În urmă cu câteva luni, Claudia Pătrăşcanu îşi striga durerea în mediul online şi anunţa separarea de tatăl copiilor ei. 

Drept dovadă că lucrurile nu se vor mai schimba între ei, Claudia Pătrăşcanu şi-a luat copiii şi s-au mutat împreună la Constanţa. Dacă credeaţi, însă, că Claudia Pătrăşcanu îşi va plânge de milă, vă înşelaţi. Ştiţi vorba că ce nu te doboară te face mai puternic? Parcă a fost scrisă special pentru Claudia Pătrăşcanu.

Artista nu doar că s-a pus rapid pe picioare, dar este mai încrezătoare în forţele sale ca niciodată. După ce s-a separat de Gabi Bădălău, artista s-a ocupat afacearea cu haine, de care este foarte mândră, mai ales că a muncit extrem de mult. Dar nu doar asta. Claudia Pătrăşcanu a decis să mai dea o şansă muzicii, marii ei pasiuni, astfel că a intrat în studioul de înregistrări, de unde a scos o piesă nou-nouţă, pe care o dedică fostului ei soţ.

Melodia lansată de Claudia Pătrăşcanu se numeşte "Tată de duminică" şi vorbeşte despre problemele pe care le are cu tatăl copiilor ei. De altfel, coincidenţă sau nu, Claudia Pătrăşcanu a lansat piesa chiar în ziua în care a avut înfăţişarea la tribunal pentru custodia copiilor.

Claudia Pătrăşcanu a anunţat despărţirea printr-un mesaj

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro