Claudia Pătrășcanu e pusă pe mari schimbări, după divorțul de Gabi Bădălău! Artista vrea să se transforme total

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu e pusă pe mari schimbări, după divorțul de Gabi Bădălău! Artista vrea să se transforme total © Instagram

Claudia Pătrășcanu privește încrezătoare în viitor și, cu ajutorul prietenilor și al familiei, a reușit să își revină după perioada grea din viața ei, ce a urmat după anunțul divorțului de soțul său.

Claudia Pătrășcanu a început un program de slăbit și vrea să se transforme într-o bombă sexy. Bine, artista arată și acum incredibil, cu un trup ca tras prin inel, de poți să juri că nu a născut de două ori. Vedeta s-a lăsat pe mâna unei celebre antrenoare de fitness, care a convins-o să urmeze o dietă echilibrată și exerciții de tonifiere, pentru rezultatul mult-așteptat.

Claudia Pătrășcanu și-a reluat complet activitățile după ce s-a separat de soțul ei, Gabi Bădălău, și chiar dacă este nevoită să facă naveta între Constanța și București este fericită că face ceea ce îi place.

Vedeta are concerte multe alături de noua ei trupă, dar se ocupă îndeaproape și de afacerea ei cu haine, la care chiar ea este model. 

Claudia Pătrășcanu și-a anunțat public divorțul

În această vară Claudia Pătrășcanu a șocat pe toată lumea atunci când a dat vestea că divorțează. Vedeta a răbufnit și a postat un mesaj acid pe Facebook, în care își acuza soțul de infidelități și de faptul că a lipsit din viața celor doi copii. "După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro