Zi mare în viaţa Claudiei Pătrăşcanu. Gabi Bădălău a fost cel care a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Zi mare în viaţa Claudiei Pătrăşcanu. Gabi Bădălău a fost cel care a dat vestea © Instagram

Zi mare în viaţa Claudiei Pătrăşcanu şi a lui Gabi Bădălău. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, iată că astăzi au avut un motiv comun de bucurie. De fapt, două motive. Băieţeii lor, care şi-au aniversat ziua de nume.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, mesaje emoţionante pentru copiii lor

Deşi au decis să se despartă, din cauza neînţelegerilor din ultima perioadă, Claudia Pătrăşcanu şi bărbatul care i-a dăruit doi copii vor fi legaţi pe viaţa de comorile lor. Băieţeii îi vor ţine uniţi pe părinţii lor mereu, chiar dacă, la un moment dat, fiecare îşi va reface viaţa.

Aşa cum spuneam, astăzi este o zi specială pentru cei doi, pentru că princhindeii lor aniversează onomastica de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Micuţii poartă numele celor doi Îngeri, astfel că părinţii nu au putut trece cu vederea o zi atât de importantă. Gabi Bădălău, mândru de băieţii lui, a ţinut să împărtăşească cu toată lumea bucuria pe care o simte, astfel că a postat o fotografie cu cei doi pe Instagram, alături de numele lor, semn că sunt sărbătoriţii zilei: "Gabriel şi Nicolas Mihail", a scris tăticul lor.

De asemenea, şi frumoasa artistă a transmis un mesaj de suflet pentru flăcăii ei. Claudia Pătrăşcanu a postat o fotografie cu micuţii pe Facebook, împreună cu o urare care te lasă fără cuvinte. 

"Universul are un plan măreț pentru voi.... sunteți darul vieții mele! Mihail și Gabriel, la mulți ani băieții mei puternici! Vă iubesc!❤️🙏🏻", a scris artista pe Facebook.

Urările au venit şi din partea fanilor săi, care au ţinut să transmită tot felul de urări pentru micuţii sărbătoriţi ai acestei zile sfinte. "La mulţi ani cu multe bucurii!, La multţ ani, frumuşeilor ! ❤️🎂🎉 Să-ţi trăiască băieţii! 😇😚🤗, La mulţi ani frumoşi si fericiţi, sănătate şi împliniri", sunt câteva dintre urările venite din partea fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro