Băieţelul cel mare al Claudiei Pătrăşcanu şi al lui Gabi Bădălău a împlinit 5 ani. Micuţul a fost sărbătorit doar de mamă

+4 click pentru
galerie

Băieţelul cel mare al Claudiei Pătrăşcanu şi al lui Gabi Bădălău a împlinit 5 ani. Micuţul a fost sărbătorit doar de mamă © Instagram

Emoţii mari pentru Claudia Pătrăşcanu, weekendul ce tocmai a trecut. Băieţelul său cel mare, Gabriel, a împlinit cinci anişori, iar mama lui i-a oferit o petrecere pe cinste.

Aceasta a fost prima aniversare a celui mic de când părinţii săi au decis să se separe. Gabriel era obişnuit să-i aibă alături pe amândoi părinţii, însă anul acesta a fost ceva mai dificil. Chiar şi aşa, mămica lui, Claudia Pătrăşcanu, a vrut ca micuţul să nu simtă deloc lipsa tatălui şi chiar a reuşit. 

Claudia Pătrăşcanu s-a ocupat foarte serios de petrecrea micuţului, care a fost una tematică. Cu câteva zile înainte de ziua sa, Claudia Pătrăşcanu le spunea prietenilor virtuali că vrea să organizeze totul în stil army, pentru că micuţul este atras de armată.

Zis şi făcut. Claudia Pătrăşcanu a organizat totul aşa cum sărbătoritul şi-a dorit, iar petrecerea fost una pe cinste. La ziua sa au fost invitaţi toţi prietenii, în frunte cu frăţiorul său mai mic, Nicholas, în vârstă de doi ani şi jumătate. Copiii s-au distrat, s-au jucat şi s-au simţit cum nu se poate mai bine.

Unde mai puneţi că în joc a intrat şi Claudia Pătrăşcanu, pentru că vedeta şi-a dorit foarte mult să-i facă pe plac copilului său care tocmai a împlinit cinci ani.

"Suntem la datorie! Armata e cu noi, cu voi! 😊 #partytime#armypartytheme#5years Gabriel#myboy❤️#Nicolasbrother❤️🙏🏻", a scris Claudia Pătrăşcanu pe Instagram.

De asemenea, un mesaj pentru fiul său Gabriel, la împlinirea vârstei de 5 ani, a avut şi Gabi Bădălău, tatăl micuţului. "Prima mea minune. 5 ani de fericire, 5 ani de bucurie. Ani mulţi, iubitul meu frumos Gabriel", a scris tatăl său pe Instagram.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au anunţat că s-au despărţit şi că urmează să divorţeze. Artista s-a mutat din casa soţului său şi în ultimul timp a început să se axeze pe carieră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro