Claudia Pătrășcanu zâmbește din nou. În ce își găsește fericirea, după ce s-a despărțit de fostul soț

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătășcanu zâmbește din nou. În ce își găsește fericirea, după ce s-a despărțit de fostul soț © arhiva

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Cântăreața s-a despărțit de soțul său și a avut de traversat momente destul de complicate pentru aceasta. Acum și-a revenit și își găsește altfel fericirea. 

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de bărbatul care i-a fost alături o buna perioadă din viața sa. Cântăreața a trecut prin momente dificile, mai ales că relația dintre cei doi părea a fi perfectă. Totuși, lucurile nu au stat așa, iar cei doi au ajuns să depună actele pentru divorț. Vedeta a reușit să treacă cu bine peste perioada complicată din viața sa, iar acum își găsește fericirea în copiii săi. Cântăreața are doi băieței de care se ocupă exemplar și pe care îi iubește foarte mult. Claudia Pătrașcanu a postat recent pe pagina sa de socializare un filmuleț în care este surprinsă alături de copiii săi. Aceasta se ocupă în educația copiilor săi și îi învată lucrurile elementare ce le vor fi de folos. În filmulețul postat apare învățându-i culorile. 

Ce spune cântăreața de o nouă căsătorie?

Invitată la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a fost întrebată dacă se gândește pe viitor la un nou mariaj. Răspunsul a venit cu câteva secunde de întârziere, iar întrebarea a pus-o pe gânduri pe artistă: „Nu știu ce îmi rezervă viitorul și viața. Nu știu, nu m-am gândit și în momentele acestea nu te gândești la așa ceva. Te gândești să treci cu bine, să fi ok, îmi văd de munca mea, de band, de muzică.”. 

Artista a făcut lumină în cazul divorțului

Pentru că de foarte multe ori s-a speculat ca ea ar fi fost cea care și-ar fi părăsit soțul, Claudia Pătrașcanu a vorbit în urmă cu doar câteva săptămâni la Răi da Buni despre adevărul din spatele despărțirii: „Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă [...] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.” , a povestit artista la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro