Claudia Pătrașcanu, pregătită pentru un nou început? Ce spune despre o viitoare căsătorie

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrașcanu, pregătită pentru un nou început? Ce spune despre o viitoare căsătorie © arhiva

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-o perioadă dificilă în viața sa. Cântăreața a divorțat de soțul ei și acum trăiește intens fiecare moment. Invitată la Antena Stars, artista a vorbit despre o nouă căsătorie. 

Claudia Pătrașcanu a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei. Aceasta a divorțat de Gabi Bădălau, bărbatul lângă care poza ca fiind o femeie fericită și împlinită. Se pare că relația nu a fost tocmai așa, astfel că cei doi au decis să pună punct mariajului. Acum, Claudia Pătrașcanu încearcă să treacă de situație și sa se bucure de carieră. Cântăreața a fost invitată la Star Matinal și a făcut mari progrese. A cântat live cu band, iar Flick și Răzvan Popescu i-au pus o întrebare ce a lasat-o puțin pe gânduri. Aceasta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători încă o dată, iar răspunsul acesteia a venit puțin cu întârziere: „Nu știu ce îmi rezervă viitorul și viața. Nu știu, nu m-am gândit și în momentele acestea nu te gândești la așa ceva. Te gândești să treci cu bine, să fi ok, îmi văd de munca mea, de band, de muzică.”. 

Cântăreața a făcut lumină în cazul divorțului

Pentru că de foarte multe ori s-a speculat ca ea ar fi fost cea care și-ar fi părăsit soțul, Claudia Pătrașcanu a vorbit în urmă cu doar câteva săptămâni la Răi da Buni despre adevărul din spatele despărțirii: „Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă [...] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție.” , a povestit artista la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro