Cum a aflat Matteo că va fi tată: "M-am blocat şi am închis telefonul". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cum a aflat Matteo că va fi tată: "M-am blocat şi am închis telefonul". VIDEO © arhivă

Matteo este în culmea fericirii! Iubita artistului este însărcinată în şase luni şi amândoi abia aşteaptă să-şi strângă la piept bebeluşul. Matteo a intrat în direct prin telefon la "Răi Da Buni" şi a spus totul despre sarcină!

Matteo a aşteptat şase luni ca să poată să vorbească despre sarcină, aşa cum hotărâse cu iubita lui, Elena. Însă, acum, este fericit să poate să le spună admiratorilor ce se întâmplă în viaţa şi mai ales, în sufletului lui, în aceste momente. 

"26 de săptămâni... Sunt aproape 6 luni. Sunt cel mai fericit că în sfârşit pot să urlu în gura mare că o să fiu tată. Ne bucurăm, e o senzaţie incredibilă. În fiecare zi, e încă o bucurie. Mai facem o ecografie, mai mişcă puţin... La a doua ecografie am fost la un eveniment... La prima ecografie când am văzut-o pe ecran, mi s-a tăiat respiraţia, mi s-au umezit puţin şi ochii...", a povestit Matteo pentru "Răi Da Buni".

Nu mai aduce barza copiii, ci Whatsapp-ul! Nu spunem asta degeaba, ci pentru că, atât Matteo cât şi Mihai Morar au aflat prin intermediul acestei aplicaţii că familiile lor urmează să se mărească. La Mihai Morar s-a şi întâmplat, iar Matteo aşteaptă cu sufletul la gură marele eveniment.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", a mai spus Matteo.

"Mi-a trimis pe Whatsapp, eram în oraşul faptelor bune şi mi-a trimis poza cu două liniuţe şi după, poza cu explicaţia de pe cutie", a precizat Mihai Morar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro