Cum ar fi scăpat soţia-vulpiţă din mâinile fostului naş! "Să nu spui, să taci din gură" / VIDEO

Cum ar fi scăpat soţia-vulpiţă din mâinile fostului naş! "Să nu spui, să taci din gură" / VIDEO © captură video

Atunci când li s-a născut fiica, soţii Veronica şi Viorel Stegaru au ales  naşii pentru cea mică. Au avut o relaţie frumoasă cu ei, până într-o dimineaţă, când în lipsa soţului şi a socrilor Veronicăi, naşul ar fi încercat s-o abuzeze pe tânăra mămică. Culmea, chiar în camera în care dormea fetiţa. Este acuzaţia Veronicăi care ar putea da peste cap întreaga poveste a tinerei din Blăgeşti. 

Cu glasul tremurând şi cu ochii aproape în lacrimi, Veronica a povestit episodul în care cel care ar fi trebuit să-i fie naş fiicei sale, ar fi încercat s-o... abuzeze. Acuză tânăra de 22 de ani! O întâmplare dureroasă, care a lăsat multă suferinţă în sufletul fetei din Blăgeşti. O întâmplare pe care, din nefericire, Veronica nu o va putea uita niciodată...

"Eram singură, eram cu fata. A sunat pe telefonul meu, eu nu i-am răspuns şi apoi m-am trezit la poartă.  A minţit că îl căutase pe Viorel. A zis că l-a sunat pe el şi nu e adevărat. Ştia că sunt singură. A venit peste mine, pe poarta de la deal. Eu m-am speriat, nu ştiam cine e. Fata dormise, eu eram pe afară. A zis: "Hai, fina, hai să facem!" Eu am zis: "Măi, omule, tu ai 2 copii şi eu am fata, tu ce vrei să-mi faci, să-mi distrugi familia?" S-a dezbrăcat până la jumate şi el căuta să mă dezbrace şi pe mine. Şi eu m-am pus jos şi am zis nu. Am spus să mă lase în pace, să ia şi să plece", a povestit vulpiţa.

Cu greu, susţine Veronica, a reuşit să scape din mâinile bărbatului pe care-l acuză că ar fi vrut să profite de ea...

"M-a împins până la canapea şi între pătuţ. L-am gâdilat.  El a plecat. A zis: "Să nu spui la nimeni. Să nu spui, să taci din gură", aşa ar fi scăpat vulpiţa.

Toată povestea ar fi ajuns şi la urechile poliţiştilor din sat. Se pare că cel care ar fi trebuit să-i fie părinte spiritual fiicei sale ar fi încercat şi în alte dăţi să o atingă, acuză Veronica. Iar relaţia dintre fini şi naşi s-a destrămat defintiv, povesteşte Veronica. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro